S-a circulat bară la bară între Suceava și Fălticeni: Protestul transportatorilor s-a transformat într-un ambuteiaj de 20 kmActualitate

S-a circulat bară la bară între Suceava și Fălticeni: Protestul transportatorilor s-a transformat într-un ambuteiaj de 20 km

       Accesări: 834

Nervi, timp irosit și trafic infernal. Șoferii care au circulat astăzi pe DN2, după ora 15, au avut nevoie de multă răbdare pentru a ajunge de la Suceava la Fălticeni. Pornite din municipiul reședință de județ peste 150 de autotrenuri și camioane ale transportatorilor din județ care au rulat cu 30 km/h au îngreunat traficul rutier pentru aproape două ore.

Șoferii au condus mașinile de tonaj cu viteză redusă pentru a protesta față de scumpirea polițelor RCA.

Deplasarea dintre localitățile Suceava – Fălticeni, care nu durează mai multe de 20 de minute, a fost parcursă în aproape 100 de minute. După un timp, coada de mașini formată în urma camionagiilor protestatari trecuse de Cumpărătura.

În jurul orei 16 coloana cu cele peste 150 de autotrenuri și camioane intra în Fălticeni. Doi lucrători ai Poliției Rutiere au supravegheat traficul auto la intrarea în municipiu. Inițial șoferii care au participat la protest plănuiau să-și întoarcă mașinile în sensul giratoriu de la Ocolul Silvic, însă polițiștii le-au spus că au foarte mari șanse să blocheze de tot circulația și să-și ridice în cap restul conducătorilor auto.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

”Marșul” camionagiilor s-a oprit la sensul giratoriu din apropierea vechilor serpentine.

După ora 16 s-a circulat cu dificultate dinspre Fălticeni spre Suceava. Au urmat alte minunte de așteptare pentru conducătorii auto care veneau de la Roman.

Șoferii aflați în tranzit, care se grăbeau, au făcut cale întoarsă la Podeni, fiind îndrumați de polițiștii de la Rutieră să aleagă ruta prin Pocoleni-Mihăiești-Liteni pe drumul DJ 209 A.

Pe strada Sucevei s-a circulația s-a blocat de trei ori în intervalul 16.30 – 18.00. S-a mers bară la bară de la podul de pe Șomuz până în zona centrală, unde camioanele au intrat pe varianta de trafic greu.

ȘTIRI