Romfour și-a inaugurat noul sediu central și autogara pentru cursele internaționaleActualitate

Romfour și-a inaugurat noul sediu central și autogara pentru cursele internaționale

       Accesări: 4280

autogara-romfourInvestiție și obiective finalizate. Compania Romfour și-a inaugurat astăzi, 24 iunie, noul sediu central din Fălticeni pentru operațiunile desfășurate în țară și străinătate. Tot astăzi a fost inaugurată oficial și noua autogară pentru cursele internaționale de transport persoane, ambele fiind situate pe strada Plutonier Ghiniță, la ieșirea din municipiu, vizavi de OMV.

Ambele obiective funcționează într-un spațiu integrat și modern. Investiția s-a concretizat pe fondul creșterii numărului clienților și destinațiilor acoperite la nivel european.

Programul Autogării este luni – vineri între orele 8 – 20, sâmbăta între orele 8 – 18 și duminica între orele 8 – 14, rezervările putând fi făcute și telefonic.

Romfour operează servicii de transport persoane, colete în 12 țări europene, Anglia, Austria, Belgia, Danemarca, Elveția, Franța, Germania, Italia, Luxemburg, Norvegia, Olanda și Suedia, cât și servicii de transport auto pe platformă în 11 țări.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Ultimii trei ani au marcat schimbări profunde în planul dezvoltării. Compania fălticeneană și-a deschis un Centru Logistic, și-a extins prezența la nivel național prin lansarea unui număr de peste 20 de agenții, și-a lărgit flota auto cu autovehicule de ultimă generație și a deschis constant noi linii de transport spre orașe și țări europene.

Recent au fost inaugurate curse internaționale direct la adresă spre Norvegia și Suedia.

Fondată de fălticeneanul Andy Stan, compania Romfour este la ora actuală unul din principalii jucători pe segmentul transportului internațional persoane din România.

Romfour a fost primul transportator român care punea în aplicare, în urmă cu un deceniu, conceptul curselor internaționale direct la adresă, fără transfer. Serviciul s-a extins și pe segmentele de transport colete și auto pe platformă. Paleta de servicii oferite mai include organizări excursii, închirieri autocare, vânzări bilete de avion.

În toamna anului trecut, Romfour lansa campania ”Călătorești și Câștigi” prin care își premiază pe loc clienții companiei cu telefoane mobile, tablete și produse electrocasnice. Peste 550 de premii au fost oferite până în prezent. Din 1 iunie 2015 este promovată o altă campanie de fidelizare pentru clienți, aceștia având posibilitatea de a câștiga lunar unul din cele două bilete care le asigură transport gratuit spre orice destinație din Europa.

De menționat faptul că Romfour este unul din primii trei cei mai mari angajatori din Fălticeni, cu un personal de aproximativ 200 de oameni, la care care adaugă alți peste 50 de angajați în țară.

Rudy H.

ȘTIRI