Romfour își premiază clienții cu mașini Dacia LoganActualitate

Romfour își premiază clienții cu mașini Dacia Logan

       Accesări: 2587

Tombolă cu premii atractive pentru clienți fideli. Romfour lansează cea mai generoasă campanie de fidelizare destinată persoanelor care accesează serviciile cu acoperire internațională. Compania de transport, cu sediul la Fălticeni, își surprinde din nou clienții cu premii atractive pe care și le-ar dori oricine.

După ce i-au recompensat pe numeroși clienți cu telefoane mobile Samsung și Apple, tablete Vonino, produse electrocasnice și bilete gratuite de călătorie în străinătate, acum Romfour este în centrul atenției cu cele mai valoroase premii oferite până în prezent.

În cadrul noului concurs pot fi câștigate cinci autoturisme Dacia Logan, noi-nouțe, în valoare de 30.000 de lei fiecare.

Concursul a început pe 1 august 2017 și se va încheia pe 31 decembrie 2017.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Călătorești, trimiți pachete, câștigi

Participanții la concurs sunt clienții care accesează serviciul transport persoane sau serviciul coletărie pe parcursul lunii respective.

Aceștia primesc un număr de ordine care intră automat în baza date, în momentul când au cumpărat biletul de călătorie sau au plătit pentru serviciul de curierat internațional.

Extragerea câștigătorului se face prin sistemul electronic de tragere la sorți random.org.

Tombola are loc în prima zi din următoarea lună de concurs și poate fi urmărită pe contul de socializare al companiei de transport Romfour. Pentru transparența desemnării câștigătorului, extragerea este filmată în compartimentul de așteptare al Autogării, în prezența clienților care călătoresc în ziua respectivă.

Din rândul acestora, o persoană va extrage câștigătorul printr-o simplă apăsare de buton.

Câștigătorul primei Dacia Logan este din Bacău

La începutul lunii septembrie a fost desemnat câștigătorul lunii august. Prima Dacie Logan i-a revenit unui client din Bacău.

Gabriel Unguraș este fericitul posesor al autoturismului oferit de Romfour la tombola lunii august.

Mașina în valoare de 30.000 de lei a fost câștigată cu numai 68 de lei, contravaloarea serviciului prin care câștigătorul a trimis unui pachet cu destinația Germania.

Băcăoanul de 34 de ani nu a mai câștigat niciodată la vreun alt concurs și spune că atunci când a fost anunțat că tocmai este proprietarul unui automobil Logan a crezut că este o glumă.

Premii de 150.000 de lei

Romfour obișnuiește să își fidelizeze clienții nu doar cu premii atractive, ci și cu oferte pe măsură.

Cele cinci Dacia Logan reprezintă cele mai valoroase premii puse în joc de transportatorul din Fălticeni. Valoarea cumulată a mașinilor oferite cadou este de 150.000 de lei.

Autoturismele sunt echipate cu noul și apreciatul motor turbo pe benzină de 0,9 litri cu un consum redus de carburant.

În lunile ce urmează, alte patru mașini Dacia Logan vor ajunge la patru români care călătoresc sau trimit pachete cu Romfour. Următoarea extragere, care va desemna câștigătorul lunii septembrie, va avea loc pe 1 octombrie.

ȘTIRI