Rezultate excelente pentru jucătorii echipei Șomuz Fălticeni în turneele AmaTurSport

Rezultate excelente pentru jucătorii echipei Șomuz Fălticeni în turneele AmaTur

       Accesări: 305

Federația Română de Tenis de Masă a anunțat data desfășurării partidelor contând pentru turul Diviziei A, sezonul 2018-2019.

În această competiție participă și echipa secției de tenis de masă a clubului ACS Șomuz Fălticeni. Clubul din Fălticeni se află la al doilea sezon în Divizia A.

În noua formulă, sub coordonarea lui Cătălin Cozma, echipa din Fălticeni va miza pe jucători experimentați în turneele AmaTur: bistrițenii Cristian Moldovan și Dorel Nistor, ieșeanul Vlad Albu, fălticeneanul Marius Moșneagu.

Turul Diviziei A este programat în perioada 26-28 noiembrie 2018, la Buzău

Până atunci, sportivii de la Șomuz Fălticeni își încarcă bateriile în turneele AmaTur organizate în circuitul național.

La sfârșitul săptămânii trecute acești și-au trecut în palmares clasări pe podiumurile unor turnee de Categoria B: “Cupa de toamnă”, organizată la Dej, și Cupa “S-Succes”, organizată la Suceava.

În turneul organizat la Dej, Cristian Moldovan a câștigat concursul la categoria Elite / Open, iar  coechipierul său, Dorel Nistor, s-a clasat pe locul 3.

Rezultate bune au venit și de la Suceava. În concursul categoriei Elite / Open, Vlad Albu s-a clasat pe primul loc, iar Cătălin Cozma a fost pe locul 3.

Doi dintre foștii componenți ai echipei din Fălticeni, Mihai Nemaciuc și Vlad Hurloi, au făcut pasul în Superliga Națională.

Ei evoluează în aceste zile, la Buzău, pentru echipele CSM Bistrița (Nemaciuc) și Politehnica Cluj (Hurloi).

ȘTIRI