Rezultate de bun augur pentru canotorii seniori de la ACS „Nada Florilor” Fălticeni la Campionatul NaționalSport

Rezultate de bun augur pentru canotorii seniori de la ACS „Nada Florilor” Fălticeni la Campionatul Național

       Accesări: 242

La mijlocul săptămânii trecute, 11-12 septembrie 2019, la Snagov, Federația Română de Canotaj a organizat Campionatul Național de Seniori și Tineret.

Competiția a reunit la start 73 de echipaje și 173 de sportivi din 8 cluburi sportive: CSU Politehnica Timișoara, CS Dinamo București, ACS „Nada Florilor” Fălticeni, CSA Steaua București, CSM Timișoara, CS Mureșul, CS Olimpia București și CSM Bucuresti  

Chiar dacă suntem obișnuiți cu rezultatele secției de canotaj – juniori, de la CSS „Nicu Gane”, iată că sportivii din Fălticeni reușesc să obțină performanțe importante și la nivelul competițiilor rezervate seniorilor.

Astfel, la Snagov, canotorii clubului ACS „Nada Florilor” Fălticeni au obținut două clasări pe treapta a doua a podiumului.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Medaliații cu argint sunt Pavăl Iulian (18 ani), elev la Colegiul „Vasile Lovinescu” Fălticeni, și Vultur Gabriel (18 ani), elev la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu”.

Antrenorii celor doi sportivii sunt profesorii Vasile și Ana Avrămia.

Echipajul format din Pavăl Iulian și Vultur Gabriel s-a clasat pe locul doi în probele de dublu vâsle categorie ușoară și dublu rame categorie ușoară.

Trebuie menționat și rezultatul canotorului Adamovici Marian Sebastian. Acesta s-a clasat pe locul 4 la categoria masculin seniori simplu vâsle.

ȘTIRI