Revin în actualitate furturile din casele nelocuiteActualitate

Revin în actualitate furturile din casele nelocuite

       Accesări: 48

Poliţiştii au fost sesizaţi în ultimele zile cu privire la mai multe furturi sau tentative de furt săvârşite prin efracţie, în general din case nelocuite, ai căror proprietari sunt fie plecaţi în străinătate, fie nu utilizează în mod efectiv respectivele locuinţe.

În cele mai multe cazuri locuinţele nu sunt asigurate cu sisteme eficiente iar în interior sunt depozitate bunuri care se constituie în adevărate tentaţii pentru hoţi.

Poliţiştii recomandă cetăţenilor să dispună măsuri minime de protecţie a bunurilor astfel încât să nu cadă victime ale hoţilor. Se recomandă asigurarea cu sisteme de închidere şi alarmare a locuinţelor.

“În cazul în care imobilul  se află într-o zonă izolată şi nu locuinţi efectiv în casa respectivă sau sunteţi nevoit să faceţi deplasări dese şi pe perioade mai lungi de timp, asiguraţi-vă că o persoană de încredere poate să treacă zilnic pe la respectiva locaţie şi să o supravegheze. Asiguraţi iluminarea şi îngrădirea perimetrului. Nu depozitaţi bunuri de valoare, bijuterii sau sume de bani în astfel de locaţii”, informrază IPJ Suceava.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI