Revelion de neuitat la Restaurant ClassicLocal

Revelion de neuitat la Restaurant Classic

       Accesări: 1611

Momente de neuitat în noaptea dintre ani. Pregătiri importante se fac de câteva zile la cel mai nou și elegant local de evenimente din Fălticeni, unde mâncărurile alese sunt servite în porții generoase. Restaurant Classic își așteaptă clienții cu un decor deosebit și un meniu special cu ocazia revelionului.

Sufletul petrecerii va fi virtuozul instrumentist Leonard Zamă și formația acestuia apreciată de iubitorii melodiilor de petrecere.

Meniul bogat este disponibil la prețuri accesibile pentru fiecare cuplu. Organizatorii revelionului de la Restaurant Classic îi vor surprinde pe invitați cu bucate tradiționale, pregătite cu ingrediente savuroase și naturale.

Petrecerea în noaptea dintre ani se anunță una deosebită. Numeroase surprize vor completa oferta atractivă pentru revelionul 2017 – 2018 care se anunță unul pe cinste la selectul Restaurant Classic.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Clienții care și-au rezervat deja locuri sunt așteptați pe 31 decembrie, începând cu ora 21.

Mai multe informații privind petrecerea de revelion cât și rezervări se fac la numărul de telefon 0745 358 830.

Situat pe strada Armatei nr.7, lângă Kaufland Fălticeni, somptuosul Restaurant Classic se remarcă prin frumusețe și rafinament.

Stilul clasic, simplu și rafinat, pune în evidență individualitatea localului, locul ideal pentru o nuntă de vis sau orice alt eveniment important, petreceri, aniversări, botezuri, prezentări de produse sau conferințe.

Sala este accesorizată cu lustre din cristale strălucitoare și decorată cu materiale alese ce denotă bun gust.

Restaurant Classic are o sală de evenimente cu o capacitate de 500 de locuri.

 

ȘTIRI