Revelion de excepție la Regal Gold Fălticeni: Invitații au avut parte de un regal muzical, artistic și culinar la înălțimeLocal

Revelion de excepție la Regal Gold Fălticeni: Invitații au avut parte de un regal muzical, artistic și culinar la înălțime

       Accesări: 6570

Distracție pe cinste la unul dintre cele mai bine cotate localuri din municipiu. Noaptea dintre ani a fost una specială la Regal Gold Fălticeni, gazdele pregătindu-se așa cum se cuvine pentru cea mai așteptată petrecere la final de decembrie și început de ianuarie. Revelionul 2019 s-a dovedit un regal muzical, artistic și culinar pe măsură, promisiune onorată de organizatori.

Buna dispoziție i-a însoțit pe meseni în toate momentele petrecerii însuflețite pe tot parcursul nopții de formația Leontică.

Regal Gold i-a răsfățat pe oaspeți cu o varietate de bunătăți. Preparatele tradiționale şi specialitățile nu aveau cum să lipsească.

Masa festivă a fost înțesată cu bucate delicioase.

Regalul culinar a inclus un aperitiv bogat și atent ornat. Clienții vor fi răsfățați cu somon, tochitură moldovenească, sărmăluțe și garnituri, salate, fructe, cafea, băuturi alcoolice și răcoritoare, cât și un delicios desert.

Sala de festivități a fost plină, semn că noaptea de revelion trebuie petrecută la intensitate maximă. 300 de persoane au avut parte de un Revelion de excepție la Regal Gold Fălticeni.

Petrecerea s-a desfășurat în cortul special amenajat pentru evenimente de ținută, decorul fiind, la rândul său, unul pe măsura așteptărilor.

Numeroși fălticeneni, dar și oaspeți din Piatra Neamț, Suceava, Botoșani și din împrejurimi au ales să petreacă aici noaptea dintre ani.

Tonul distracției a fost dat după ora 21 de Angelica Flutur.

Recitalul îndrăgitei artiste a încins atmosfera revelionului timp de 60 de minute, cu melodii care au consacrat-o, în tot acest timp hora, sârba, bătuta și huțulca au generat buna dispoziție pe ringul de dans. La finalul reprezentației, invitații nu au ratat ocazia de a se fotografia cu solista suceveancă.

La miezul nopții, artificiile au colorat cerul, iar distracția a continuat cu Fanfara Stamate și un regal autentic de muzică din vatra satului.

În primele orele ale noului an „frâiele” petrecerii au fost preluate de Alexandru Recolciuc, interpretul care, la rândul său, i-a încântat pe invitați cu melodii din repertoriul propriu.

Cireașa de pe tort s-a dovedit prezența unui grup din Ansamblul Profesionist „Ciprian Porumbescu” din Suceava care, mai întâi, i-au urat pe meseni, apoi au prezentat o suită de dansuri populare tradiționale moldovenești.

Ospitalitatea și tradițiile locale au completat atmosfera autentică de revelion. Căiuții din Șoldănești au venit pentru a-și face dansul cunoscut și să le ureze oaspeților un an nou cu bine.

Petrecerea de revelion de la Regal Gold Fălticeni s-a încheiat spre dimineață, atmosfera fiind întreținută de formația Leontică.

ȘTIRI