Reuniunea atletică “România 100 Fălticeni” primită cu entuziasm de micii atlețiSport

Reuniunea atletică “România 100 Fălticeni” primită cu entuziasm de micii atleți

       Accesări: 479

La mijlocul acestei săptămâni, la Fălticeni s-a desfășurat un inedit concurs de atletism, care a reunit la start 100 de copii.

Evenimentul a fost organizat de Federația Română de Atletism, în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului, Primăria municipiului Fălticeni și Clubul Sportiv Școlar “Nicu Gane” Fălticeni. Din partea FRA, acțiunea a fost coordonată de directorul de marketing al federației, Laura Pazari.

De buna desfășurare a concursului s-a ocupat profesorul Alin Findanis, cu sprijinul profesorilor de educație fizică și sport de la unitățile de învățământ din Fălticeni.

Premiile pentru câștigătorii probelor de concurs au fost consistente. În plus, toți concurenții au primit diplome de participare, medalii și pachete din partea organizatorilor.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Printre sponsorii care au sprijinit proiectul „România 100 Fălticeni” s-au  regăsit: Romfour, Rogelya, Oleea, La Teo, Blue Gym și Florăria Vis.

“A fost ceva mai mult decât mă așteptam. Am crezut că vremea rece va face să nu se adune un număr atât de mare de copii. Ca urmare, titlul mișcării „Romania 100 Fălticeni ” s-a sincronizat cu numărul de copii care au participat la reuniunea atletică din municipiul nostru”, ne-a mărturisit la finalul întrecerilor profesorul Alin Findanis.

El a apreciat că exuberanta și entuziasmul specific vârstei au animat încă de la început atmosfera din Sala „Gabriel Udișteanu”.

S-a concurat în 4 probe, în funcție de vârsta copiilor: cei mai mici de 7 ani au avut de alergat 20 și 100 de metrei, iar cei mai mici de 9 ani alergat 25 și 100 de metri.

“În ansamblu sunt multumit de evoluția competiției. Vrea să mulțumesc celor implicați,  cadrelor didactice de la școlile gimnaziale de unde provin copiii: Claudia Moșneagu, Ionuț Tanasă, Ioan Mihai, Florin Ailenei, doamnei Laura Pazari- director de marketing la F.R.A., care a depus mari eforturi în reușita acestui eveniment, voluntarilor de la secția de altetism, domnei Conf. univ.dr. Elena Vizitiu (președinte A.JA Suceava). Sprijin pentru reușita evenimentului am avut și din partea Clubului Copiilor Fălticeni, efort pe care noi îl apreciem. 

Le mulțumim părinților, care au avut rolul de a-i scoate din zona de confort pe micii sportivi și de a veni cu ei la sala de sport, dar și sponsorilor care au facut posibilă premierea celor de pe podium și a tuturor participanților.

Nu în cele din urmă, mulțumim Primăriei Fălticeni și domnului primar Cătălin Coman, care ne sprijină în permanență prin baza materială, locația pusă la dispoziție, premiile oferite sportivilor la diverse competiții. Fiind un om de sport, este un foarte bun cunoscator al fenomenului atletic.

Voi avea o mare satisfacție dacă, dupa ce au participat la cursele din sală, copiii ar rămâne cu o amintire placută care să-i facă să-și dorească sa mai alerge și altădată, iar cei mai talentați să vină la secția de atletism să practice acest sport la nivel de performanță”, ne-a declarat profesorul Alin Findanis, antrenor coordonator al secției de atletism de la CSS „Nicu Gane” Fălticeni.

ȘTIRI