Retromobiliștii au plecat de la Fălticeni în „Raidul Moldovei – Dacii liberi în căutarea zimbrului”Cronica TV

Retromobiliștii au plecat de la Fălticeni în „Raidul Moldovei – Dacii liberi în căutarea zimbrului”

       Accesări: 1350

Sâmbătă și duminică, 21-22 septembrie 2019, se desfășoară cea de-a doua ediție a evenimentului „Raidul Molovei – Dacii liberi în căutarea zimbrului”.

Raidul Moldovei este organizat în acest an pe traseul Fălticeni – Câmpulung Moldovenesc, cu participarea a 32 de membri ai Retromobil Club România.

Organizatorul local este Iulian Todirică, preşedintele Retro Mobil Club Suceava, colecționar și restaurator de mașini vechi, cu sprijinul Primăriei Fălticeni, al societății Romfour, sub patronajul Retromobil Club România (filialele Iași și Suceava).

Startul s-a dat sâmbătă dimineață, din parcarea Romfour Fălticeni. Mașinile de colecție au plecat spre Mănăstirea Voroneț – Vama – Vatra Moldoviței – Câmpulung Moldovenesc.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Simbolic, startul a fost dat de primarul Cătălin Coman, prezent la eveniment alături de mulți admiratori ai bijuteriilor pe patru roți.

Duminică, între orele 10-13, mașinile retro vor fi expuse în Piata Centrala în Câmpulung.

La prima ediție, în Anul Centenar, coloana de maşini retro (40 la număr) a plecat de la Palatul Culturii din Iaşi şi a ajuns în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău.

Cronica de Fălticeni prezintă un reportaj realizat la startul Raidului Moldovei 2019.

ȘTIRI