Rețineri pe bandă rulantă făcute de Poliția Fălticeni: Șoferi băuți și scandalagii trimiși în Centrul de arest preventivActualitate

Rețineri pe bandă rulantă făcute de Poliția Fălticeni: Șoferi băuți și scandalagii trimiși în Centrul de arest preventiv

       Accesări: 5115

Patru rețineri în doar două zile. Intervențiile prompte ale oamenilor legii au condus la soluționări mai rapide ale unor cazuri grave și deosebit de grave petrecute în ultimele cinci zile în zona Fălticeni. Dosarele penale ale șoferilor pericol public și cetățenilor problemă au prioritate maximă.

Polițiștii și procurorii spun că nu există toleranță pentru astfel de cazuri.

Lucrătorii Poliției Municipiului Fălticeni au efectuat patru rețineri în doar două zile, situație fără precedent în ultimii 20 de ani.

Șoferii băuți reprezintă cea mai mare amenințare pe șoselele din zona Fălticeni.

Agenții Biroului Rutier Fălticeni au întocmit anul acesta zeci de dosare penale pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, lucrătorii de poliție fiind sprijiniți în acțiunile lor de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni.

Oamenii legii i-au săltat de la domiciliu pe doi șoferi din Vadu Moldovei și Forăști care au condus sub influența băuturilor alcoolice, aceștia având peste limita de alcoolemie la care legea consideră infracțiune. Unul dintre aceștia provocase pagube materiale într-un accident rutier.

Două intre cele cele mai grave accidente rutiere, ambele mortale au fost provocate de șoferi băuți. 11 persoane și-au pierdut viața, cinci în accidentul recent de la Vadu Moldovei, și alți șase la Cornu Luncii, în evenimentul rutier de anul trecut, în care preotul Petru Gavril, alți doi copii, rudele acestuia și autorul accidentului au murit.

Polițiștii fălticeneni i-au reținut și pe cei doi scandalagii din Dumbrăvița, implicați în scandalul de duminica trecută, din parcarea restaurantului Canay, unde unul dintre făptași l-a lovit în cap pe un tânăr din Forăști, iar cu bâta a distrus două geamuri și un parbriz.

Cele patru persoane au fost reținute pentru 24 de ore și introduse în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Suceava.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI