Restricții de circulație în centrul municipiului FălticeniLocal

Restricții de circulație în centrul municipiului Fălticeni

       Accesări: 939

Cea mai importantă sărbătoare a toamnei se apropie cu pași repezi. La sfârșitul acestei săptămâni, sâmbătă și duminică se va desfășura Târgul Mărului, eveniment ce îi reunește la Fălticeni pe pomicultori și producătorii din domeniul alimentar. Pentru buna desfășurare a evenimentului, dar și din motive organizatorice, traficul rutier va fi închis pe tronsonul unei artere de circulație din zona centrală.

Sectorul de drum de la intersecția Bulevardului Revoluției cu strada Republicii până la intersecția strada Dogari, de la Ceasul Global până la Catedrala Învierii, va fi complet blocat.

Mașinile nu vor putea circula pe ambele sensuri ale acestui tronson timp de patru zile.

Restricția este valabilă începând de astăzi, joi, de la ora 17, și până luni dimineața la ora 7.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Măsura a fost luată pentru a facilita transportul mărfurilor la standurile cu vânzare ale expozanților care vor fi prezenți la Târgul Mărului.

În perioada evenimentului, 13-14 octombrie, circulația se va desfășura normal pe Bulevardul Revoluției și Strada Dogari.

Proprietarii care au autoturismele parcate pe tronsonul amintit sunt rugați să își mute mașinile din zonă.

Tot de astăzi încep și pregătirile pentru amenajarea zonei centrale pentru sărbătoarea recoltelor din livezile zonei Fălticeni.

În cele două zile de târg vor fi organizate manifestări cu caracter artistic precum Festivalul Fanfarelor, dar și numeroase reprezentanții ale interpreților de muzică populară.

ȘTIRI