Restaurant Regal Gold este cadrul perfect pentru petreceri și evenimente excepționaleAdvertorial

Restaurant Regal Gold este cadrul perfect pentru petreceri și evenimente excepționale

       Accesări: 1291

În momentul în care te afli în căutarea unei locații în care să organizezi o petrecere de nuntă, de botez sau orice alt tip de eveniment deosebit, te afli în fața unei provocări. Restaurantele și unitățile din domeniul HoReCa au crescut considerabil ca număr, punându-te în dificultate.

Cu siguranță îți dorești ceva special pentru evenimentul pe care îl organizezi, iar Restaurant Regal Gold poate fi răspunsul ideal pentru oricare dintre nevoile tale.

De ce ai alege Restaurant Regal Gold?
În cazul în care îți imaginezi o nuntă perfectă, o petrecere de botez ca în basme, o petrecere corporate reușită sau o aniversare într-un cadru intim alături de cei dragi, Restaurant Regal Gold este alegerea perfectă.

Numărul invitaților ce vor fi prezenți la un anume eveniment este deosebit de important. În cazul în care sunteți relativ îngrijorați de faptul că nu veți putea găsi în timp util o locație care să ofere suficiente locuri, restaurantul sus-menționat vă va înlătura orice grijă.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Indiferent dacă accesați site-ul oficial www.restaurantregalgold.ro sau dacă alegeți să contactați direct reprezentanții acestuia, veți afla că numărul de locuri disponibile este mai mult decât suficient pentru orice tip de petrecere. Mai exact, salonul dedicat organizării evenimentelor festive are o capacitate de 200 de locuri, iar cortul acoperit în care pot fi organizate de asemenea petreceri de excepție dispune de o capacitate de 400 de locuri.

Confortul și starea de bine a oricăruia dintre invitați reprezintă un obiectiv îndeplinit de Restaurant Regal Gold.

Alegerea salonului sau a cortului acoperit pentru organizarea unui eveniment festiv reprezintă opțiuni ce aduc beneficii similare. Punctul forte al restaurantului constă în amenajările de excepție, în elementele decorative ce încântă pur și simplu privirile. Chiar și cei mai reticenți sau exigenți vor fi convinși de rafinamentul și eleganța decorurilor, vizitând galeria foto din cadrul site-ului sus-menționat.

Dincolo de decorurile excepționale, Restaurant Regal Gold se remarcă la fiecare eveniment organizat prin mâncărurile excelente servite tuturor invitaților. Cei care au mai participat la asemenea evenimente festive organizate în cadrul restaurantului pot confirma faptul că orice masă servită a reprezentat un adevărat festin.

Preparate culinare desăvârșite

Realizate de specialiști în arta gătitului, preparatele culinare desăvârșite, reușesc să mulțumească până și cele mai pretențioase gusturi. În plus, meniurile standard disponibile pot fi oricând personalizate, pentru a se adapta perfect tematicii evenimentului și tipului acestuia.

Orice preparat culinar este pregătit de fiecare dată din cele mai bune și proaspete ingrediente, însă acest aspect nu este singurul care dovedește succesul pe care îl are restaurantul la capitolul gastronomic. Prezentarea fiecărui meniu sau fel de mâncare servit este ridicată la rang de artă – de acest adevăr se pot convinge oricând potențialii clienți, fie printr-o vizită la restaurant, fie prin vizualizarea câtorva meniuri speciale, în cadrul site-ului.

Surprizele gastronomice nu se limitează însă doar la meniuri excepționale. Invitații oricărui eveniment vor fi de asemenea pur și simplu încântați de deserturile preparate cu deosebita grijă de maeștrii cofetari ai restaurantului Regal Gold.

Profesionalismul prezentat de întreaga echipă a restaurantului este dovedită prin succesul fiecărui eveniment organizat în cadrul acestuia. Indiferent de tipul petrecerii, de specificul și tematica acesteia, oricând pot fi găsite soluțiile potrivite cu ajutorul personalului Restaurant Regal Gold.

O petrecere de vis poate deveni astfel oricând o realitate, întrucât ospitalitatea, decorurile impecabile și servirea excelentă reprezintă atuurile de bază ale echipei restaurantului. Chiar și pentru evenimente ce necesită o atenție deosebită – în special nunțile – vor putea fi stabilite până și cele mai mici detalii urmărite de organizatori, pentru ca totul să se prezinte perfect la data stabilită.

Unde poate fi găsit Restaurant Regal Gold?

Această locație minunată poate fi găsită într-un decor natural de vis, în mijlocul livezilor cu meri din apropierea orașului Fălticeni. Mai exact, Restaurant Regal Gold este situat lângă drumul european E 85, la ieșirea din Fălticeni spre Roman.

Amplasarea excelentă, capacitatea sporită a locurilor, dar și serviciile impecabile garantează oricărui invitat clipe de neuitat în cadrul Restaurantului Regal Gold.

Cei care vor să afle informații suplimentare despre meniuri, servicii și tipurile evenimente ce pot fi organizate, pot contacta reprezentanții prin intermediul formularului de pe site, sau la numărul de telefon 0722 613 462.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI