Repartizarea noilor locuințe ANL se va face în luna augustLocal

Repartizarea noilor locuințe ANL se va face în luna august

       Accesări: 93

Fălticenenii care au fost selectați pe listele finale pentru atribuirea unei locuințe ANL vor trebui să mai aștepte până când vor păși în casă nouă.  Repartiția noilor unități locative de pe strada Victoriei s-a decalat cu o lună. Unul din motivele care a condus la această decizie este faptul că anchetele sociale nu s-au încheiat.

Echipele constituite au avut bătut la multe uși, vizita în teren urmând să acopere toate cele 90 de persoane aflate pe tabelul nominal.
Din păcate, nu toți cei care știau că sunt pe listă au fost de găsit acasă.

Numai 40 de fălticeneni vor beneficia de un apartament sau o garsonieră ANL, la noile blocuri de pe strada Victoriei.

”Repartiția locuințelor ANL s-a declarat cu o lună de zile, din simplul motiv că au durat foarte mult anchetele sociale”, a declarat viceprimarul Gheorghe Aldea pentru Cronica de Fălticeni. ”Încă suntem în procedura de totalizare a punctajelor pentru toți cei care au intrat pe listă.”

Imprumutul Promotional de Sarbatori

O parte din perioada dedicată anchetelor sociale s-a suprapus și cu evenimentul dedicat Zilelor Municipiului Fălticeni.

”Am fost ocupați și cu evenimentul Zilele Municipiului Fălticeni. Am avut la dispoziție numai două echipe pentru anchete sociale. S-au deplasat pe jos, alteori și cu mașina, dar nu s-a putut ajunge în toate colțurile orașului. Persoanele din comisie nu au făcut doar partea de anchete, ci au avut și alte lucruri de făcut, în programul de zi cu zi”, afirmă Gheorghe Aldea.

Cadența de lucru a fost de 4-5 anchete sociale pe zi.

Viceprimarul Aldea a dat asigurări că la ședința de la sfârșitul lunii august, pe ordinea de zi, în Consiliul Local, va figura și hotărârea privind repartiția unităților locative.

Acestea nu ar fi fost predate către chiriași deoarece au mai rămas de finalizat parcările, iar drumul nu este încă asfaltat, municipalitatea dorind să-și respecte promisiunea de a preda noile blocuri ANL în condiții optime.

ȘTIRI