Repartiția noilor locuințe ANL se amână pentru luna septembrieActualitate

Repartiția noilor locuințe ANL se amână pentru luna septembrie

       Accesări: 80

Se decalează din nou. Nici în luna august, Consiliul Local Fălticeni nu are, pe ordinea de zi, proiectul de hotărâre privind atribuirea noilor locuințe de pe strada Victoriei. Fălticenenii care au sperat că vor păși, la sfârșitul verii calendaristice, în cele 30 de apartamente și 10 garsoniere ANL sunt nevoiți să mai aștepte încă o lună.

Cu toate că protocolul de predare-primire dintre Agenția Națională pentru Locuințe și Primărie este semnat, repartizarea unităților locative nu poate avea loc.

Autoritățile locale spun că anchetele sociale nu s-au încheiat, din cauză că, unii nu au fost de găsit acasă. Pe listele finale figurează 90 de nume, însă mai puțin de jumătate dintre acestea vor primi, pe baza punctajului acumulat după verificarea dosarului, mult așteptata repartiție.

”A fost perioadă de concediu. Anchetele au mers mai greu, pentru că o parte din cei prezenți pe listă nu au fost acasă. Am avut cazuri când, echipele de la Primărie au bătut de 5-6 ori, la aceiași ușă, fără să răspundă cineva”, a explicat șeful municipalității fălticenene.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Anchetele sunt finalizate în proporție de 80%, spune primarul Cătălin Coman care este și președintele Comisiei de verificare a dosarelor.

El susține că în perioada imediat următoare vor fi încheiate absolut toate procedurile legale, astfel încât la sfârșitul lunii septembrie va putea fi votat proiectul de atribuire al locuințelor ANL.

ȘTIRI