Repartiția locuințelor ANL are loc astăzi: 40 de tineri se mută în casă nouăActualitate

Repartiția locuințelor ANL are loc astăzi: 40 de tineri se mută în casă nouă

       Accesări: 130

Așteptarea a luat sfârșit. După trei amânări consecutive mult-așteptatul moment al repartizării locuințelor pentru tineri, de pe strada Victoriei, este aproape. Astăzi consilierii locali au pe ordinea de zi proiectul de hotărâre privind distribuirea unităților locative din noile blocuri ANL.

40 de chiriași se vor putea muta în casă nouă din luna octombrie.

Pe listele finale au fost admise peste 80 de persoane, însă în urma stabilirii punctajului doar jumătatea dintre acestea vor primi cheile unei locuințe.

Lista este publicată pe portalul municipalității.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Contractele de închiriere se vor încheia pe o perioadă de cinci și vor putea fi prelungite în anumite condiții stabilite de lege. În cazul în care doriți să contestați listele, aveți la dispoziție șapte zile de la data afișării. Șeful administrației locale are obligația soluționării contestațiilor în decurs de 15 zile de la înregistrare.

Blocurile ANL de pe Victoriei includ 30 de apartamente și 10 garsoniere. Deși au doar patru etaje, cele două clădiri sunt prevăzute cu lift și sistem de colectare al apelor pluviale.

Pe lângă acestea, drumul de acces dinspre Dogari și Republicii este asfaltat în întregime, iar chiriașii ce dețin automobile le vor putea parca în spații recent amenajate.

ȘTIRI