Reparații capitale și asfaltări pe străzile 13 Decembrie și Dimitrie LeonidaActualitate

Reparații capitale și asfaltări pe străzile 13 Decembrie și Dimitrie Leonida

       Accesări: 65

reparații-falticeni-strada-13-decembrie

Se redeschid șantierele. După numai trei săptămâni de la încheierea lucrărilor de modernizare la rețeaua de canalizare de pe 13 Decembrie, muncitorii au intrat din nou cu picamerele. Urmează ca drumul și trotuarele să fie revizuite iar apoi asfaltate de la un capăt la altul.

Etapa de reabilitare la partea de infrastructură este posibilă după ce prestatorul maramureșean Flam a predat strada, cu întârziere, autorităților locale.

Deși trebuiau încheiate la sfârșitul lunii mai, lucrările s-au finalizat abia în luna iulie.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Din 6 august au demarat activitățile de lucru pe capitolul reabilitare capitală. Lucrările sunt făcute de firma fălticeneană Elbi. Strada 13 Decembrie va primi borduri noi, căminele vor fi ridicate și aduse la același nivel cu asfaltul.

”Am început lucrările pe strada 13 Decembrie. Sunt reparații capitale și modernizări care nu s-au făcut niciodată aici”, ne-a declarat Constantin Gavril, directorul Elbi S.A. ”Imediat ce încheiem aici intrăm intrăm pe un alt tronson de drum din Fălticeni care va fi reabilitat total. În aproximativ trei săptămâni vom încheia munca din șantier.”

Un alt șantier se va redeschide și pe strada Dimitrie Leonida. Anul trecut, dar și anul acesta aici au fost executate lucrări în actualul proiect de extindere și reabilitare la rețeaua de apă potabilă și canalizare. Strada va fi asfaltată doar pe jumătate, până la drumul de acces spre fostul UFET.

Potrivit inginerului Constantin Gavril, directorul Elbi, lucrările se vor încheia peste cel mult trei săptămâni. Predarea străzilor modernizate și asfaltate este prevăzută până la 1 septembrie.

Rudy Hödl

ȘTIRI