Remiză cu goluri între Șomuz Fălticeni și Foresta SuceavaSport

Remiză cu goluri între Șomuz Fălticeni și Foresta Suceava

       Accesări: 604

Partida dintre Șomuz Fălticeni și Foresta Suceava, disputată sâmbătă, 9 martie 2019, pe Stadionul „Tineretului”, în fața a circa 500 de spectatori, s-a încheiat cu o remiză.

S-au marcat doar două goluri, ambele în prima repriză.

Șomuz a dat o replică dârză Forestei, fiind până la urmă vorba de un derbi al județului Suceava. Foresta a venit decisă să obțină toate cele 3 puncte, iar Șomuz avea nevoie de un rezultat pozitiv. Centralul partidei, ieșeanul Valentin Burla, a arătat 8 cartonașe galbene, în mod egal celor două echipe, ceea ce arată tensiunea confruntării.

Scorul a fost deschis în minutul 15, de către Robert Martin, fost jucător al echipei din Fălticeni, care a profitat de o centrare perfectă primită de la Artenie. Atacantul Forestei a trimis mingea cu capul din preajma careului de 6 metri, scăpat din marcajul fundașilor fălticeneni. Câteva minute mai târziu același Martin a avut o ocazie mare de a dubla avantajul Forestei, la o minge trimisă de Podgorodețchi neglijent spre propriul portar.

Eforturile susținute ale fălticenenilor de a restabili egalitatea s-au materializat înainte de pauză. În minutul 43, Șomuz a beneficiat de o lovitură de la 11 metri, după ce atacantul George Tomescu a fost faultat la marginea careului de 16 metri. O fază la care oamenii de pe banca Forestei au reclamat faptul că acel contact s-ar fi produs în afara careului. Lovitura de pedeapsă a fost transformată fără emoții de Eduard Julei.

Punctul culminat al partidei s-a consumat în minutul 60, când Foresta a beneficat de o lovitură de la 11 metri. Mingea șutată de Artenie a trecut însă mult peste poarta apărată de Cătălin Pascal.

Stări de spirit diametral opuse după fluierul de final. Cei de la Șomuz Fălticeni au fost mulțumiți cu punctul obținut în fața unei echipe bune a campionatului, în timp ce banca tehnică a Forestei era nemulțumită, remiza stricându-le obiectivul, acela de a lega mai multe victorii consecutive pe fondul unui program favorabil.

În urma acestei remize, Șomuz Fălticeni acumulează 14 puncte și se menține pe locul 11, în timp ce Foresta Suceava coboară o poziție în clasament, pe locul 7.

Marile câștigătoare ale rundei au fost Gloria Buzău și CSM Pașcani.

Liderul, Gloria Buzău, și-a mărit la 5 puncte avansul în fruntea clasamsntului, profitând de remiza rușionoasă scoasă de Oțelul Galați pe terenul ultimei clasate, Sănătatea Darabani.

În partea de jos a clasamentului, CSM Pașcani suflă în ceafa Fălticeniului, după victoria surprinzătoare obținută fața Științei Miroslava.

În următoarea etapă Șomuz Fălticeni va sta, după retragerea din campionat a echipei din Roman.

Următorul joc al fălticenenilor se va juca sâmbătă, 23 martie, acasă, în compania celor de la KSE Târgu Secuiesc, echipă învinsă în această rundă, cu 6-0, de Bucovina Rădăuți.  

Șomuz Fălticeni – Foresta Suceava 1-1 (1-1)

Marcatori: Eduard Julei (43 pen.) / Robert Martin (15)

Șomuz Fălticeni: Pascal C. – Neagoe G. – Ailenei Fl., Kuruc N., Baltariu R. – Podgorodețchi V. (81 Cotiugă Cl.), Buziuc C., Mircescu D. (60. Murărașu A.), Julei E. – Tomescu G. (85 Damian G.), Luchian L.Rezerve neutilizate: Pascal A., Negură Fl., Mreană C., Timiș C. Antrenori: Geo Stanca și Iulian Darabă.

Foresta Suceava: Logofătu F. – Ionescu P., Mateciuc P., Vițelaru A, Onofraș M., Boca V., Celeadnic E., Vremea A., Artenie I., Căinari A., Martin R. Au mai jucat: Grumăzescu R., Robciuc F., Mateiciuc A. Rezerve neutilizate: Cărbune A., Pavel A. Antrenor: Selim Benachour.

Arbitri: Burla Valentin (Iaşi), A1: Lucaci Claudiu (Bacău), A2: Crăciun Alexandru (Oneşti).

Observatori: Botezatu Nicolae (Piatra Neamţ) și Pop Ion Gabriel Flaviu (Bacău).

Declarații după meci (Video conferință de presă)

VEZI GALERIE FOTO

VIDEO – PRIMA REPRIZĂ

VIDEO – REPRIZA A DOUA

ȘTIRI