Regal pugilistic la Fălticeni. Iubitorii boxului sunt invitați pe 26 iunie la Memorialul „Mihai Vasilache”Sport

Regal pugilistic la Fălticeni. Iubitorii boxului sunt invitați pe 26 iunie la Memorialul „Mihai Vasilache”

       Accesări: 1511

Eveniment sportiv la sfârșitul acestei luni. Iubitorii boxului sunt invitați la Memorialul „Mihai Vasilache”, un regal pugilistic ce se desfășura la Fălticeni. A treia ediție se anunță la fel de palpitantă ca și primele două, desfășurată în anii 2019 și 2020.

Competiția este organizată de clubul ACS „Șomuz Fălticeni”.

Autoritățile locale oferă și anul acesta sprijinul financiar necesar pentru buna desfășurarea a evenimentului.

„Memorialul s-a bucurat încă de la prima ediție de un interes deosebit în peisajul pugilistic din zona Moldovei. Acestea au promovat imaginea municipiului Fălticeni.”, afirmă primarul Cătălin Coman. „Cele două gale organizate au reunit cluburi cu tradiție în boxul românesc, dar și persoane implicate în promovarea acestui sport la nivel național.”

Inițiatorul și coordonatorul Memorialului “Mihai Vasilache” este fostul campion european de box, Vasile Nistor, în prezent antrenor al secției de box ACS Șomuz Fălticeni.

Memorialul „Mihai Vasilache” va avea loc pe 26 iunie, ca și în edițiile precedente, la Sala de sport „Gabriel Udișteanu”.

Turneul de la Fălticeni, ce își propune să promoveze boxul în rândul tinerilor, oferindu-le prilejul să-și verifice abilitățile dobândite la antrenamente, este realizat în amintirea sportivului Mihai Vasilache, triplul campion național la categoria semigrea,

Autoritățile locale vor aloca aproximativ 15.000 de lei pentru desfășurarea evenimentului sportiv.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI