Razie în municipiul Fălticeni. Dosare penale, bunuri confiscate și amenzi în valoare de peste 12.000 de leiLocal

Razie în municipiul Fălticeni. Dosare penale, bunuri confiscate și amenzi în valoare de peste 12.000 de lei

       Accesări: 2342

Controale peste controale în trafic. Oamenii legii și-au făcut simțită prezența în spațiul public, într-o acțiune ce a vizat creșterea gradului de siguranță publică. Echipe mixte ale Poliției Municipale Fălticeni, Jandarmeriei și Poliției Locale au acționat miercuri, 11 aprilie, pe raza orașului.

Acțiunea nu a rămas fără rezultat.

Oamenii legii au constat două infracțiuni și au aplicate 40 de sancțiuni contravenţionale, în valoare de peste 12.300 lei.

Polițiștii au reținut un permis de conducere și au confiscat bunuri în valoare de 450 lei, respectiv articole de îmbrăcăminte.

În dimineața zilei de 11 aprilie, la ora 9.30, pe Bulevardul Revoluţiei, polițiștii au observat un localnic, în vârstă de 20 de ani, care avea un comportament suspect.

Aceștia l-au controlat și au descoperit asupra lui 126 de pachete cu țigări. Tânărul nu a putut prezenta documente justificative pentru aceste bunuri.

Țigările, în valoare de circa 1.700 lei, au fost confiscate.
Fălticeneanul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „contrabandă”.

La orele serii, pe strada Armatei a fost surprinsă o șoferiță din Dolhasca, în vârstă de 44 de ani, ce conducea un autoturism cu viteza de 71 km/h, pe un sector de drum cu limita de 50 km/h.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că femeia avea permisul de conducere reținut de aproape o lună de zile.

Acțiunea, în sistem integrat, s-a desfășurat la inițiativa Poliției municipiului Fălticen pentru asigurarea unui climat de ordine publică și siguranță rutieră.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat”.

ȘTIRI