Rădulescu dezminte zvonurile privind schimbarea sa din funcțieActualitate

Rădulescu dezminte zvonurile privind schimbarea sa din funcție

       Accesări: 62

Simple zvonuri. Așa le numește Alexandru Rădulescu informațiile privitoare posibila sa schimbare din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava. Încă din luna august, în mediul politic s-a vehiculat ideea privitoare la înlocuirea sa.

Cel puțin, până acum, realitatea a dovedit că Rădulescu are dreptate.

”Ce se aude în ultima perioadă sunt simple zvonuri”, a declarat Alexandru Rădulescu pentru Cronica de Fălticeni. ”În mod normal zvonurile nu se comentează. Comentezi fapte și lucruri concrete”.

Aflat la jumătatea primului său mandat, vicepreședintele CJ spune că dacă se va lua această decizie o va respecta. Rădulescu precizează că informațiile care dau ca sigură înlocuirea lui din funcție sunt mai prezente în Fălticeni și că la nivel oficial nu există nimic care să certifice o astfel de decizie în cadrul instituției.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

”Funcția de vicepreședinte al CJ este obținută prin votul majorității consilierilor județeni, așa cum am obținut-o și eu”, susține Alexandru Rădulescu. Prin același vot poți pierde această funcție și poate fi numit altul. Ținând cont că la nivel național s-a constituit ACL, ținând cont că și la nivel de CJ se poate discuta despre o nouă majoritate, este teoretic posibil ca această nouă majoritate să decidă înlocuirea mea. Din punct de vedere legal și legislativ, dar și democratic este posibil să se întâmple așa ceva.”

Rădulescu mai spune că până acum nimeni nu a inițiat vreun demers în acest sens. El a arătat că are o colaborare foarte bună cu al doilea vicepreședinte al instituției, liberalul Ilie Niță, afirmând că, după ruperea USL, între ei a continuat să existe o bună colaborare și
cooperare.

”În acești doi ani am încercat să clădesc ceva. Atunci când ai pornit la drum și ți-ai afirmat un crez nu este tocmai în regulă să te oprești la jumătatea drumului. Sunt proiecte la care am lucrat și ar fi bine să le duc la bun sfârșit.”

Alexandru Rădulescu conchide că nu are importanță cine alimentează piața cu aceste zvonuri, însă nu crede că Falticeniul ar avea de câștigat mai mult dacă în locul său ar fi ales un alt vicepreședinte.

ȘTIRI