Rădăşenean implicat într-un accident rutier pe strada Ion CreangăActualitate

Rădăşenean implicat într-un accident rutier pe strada Ion Creangă

       Accesări: 84

Noaptea trecută, în jurul orei 23.20, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată prin numărul unic de urgenţă 112 despre producerea unui accident rutier pe strada Ion Creangă. Un autoturism a intrat în coliziune cu gardul unei locuințe.

Un tânăr în vârstă de 24 ani, din comuna Rădășeni, în timp ce conducea autoturismul pe str. Ion Creangă din municipiul Fălticeni, datorită neadaptării vitezei de deplasare carosabilul acoperit cu polei, a derapat și a intrat în coliziune cu un stâlp din beton, iar apoi în gardul a două proprietăți învecinate. În urma accidentului nu au rezultat victime.

La verificarea autorizaţiei de circulaţie provizorie, polițiștii au constatat faptul că termenul de valabilitate al numerele este expirat din octombrie 2014, iar conducătorul auto nu este posesor de permis de conducere.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În cauză s-a întocmit dosar penal.

ȘTIRI