PSD Suceava va participa cu peste 3.000 de suceveni la mitingul organizat sâmbătă la BucureștiPolitică

PSD Suceava va participa cu peste 3.000 de suceveni la mitingul organizat sâmbătă la București

Mobilizare generală pentru social-democrați. Sâmbătă seara are loc mitingul pregătit de PSD la București pentru a protesta față de abuzurile făcute de procurori și de instituțiile de forță care parazitează deciziile politice, după cum spun organizatorii manifestației.

Numeroși social democrați din județul Suceava urmează să participe la acest miting care se va desfășura în Piața Victoriei începând cu ora 20.

Potrivit deputatului Alexandru Rădulescu, purtătorul de cuvânt al organizației PSD Suceava, peste 3.000 de suceveni vor participa la întrunirea publică din Capitală.

„Am fost zilele astea în teritoriu la foarte multe organizații PSD și am observat o dorință care s-a amplificat în această perioadă de a participa la acest miting. Din discuțiile cu președinții de asociații estimăm o participare de peste 3.000 de membri ai PSD din județul Suceava la acest miting”, a declarat deputatul Rădulescu. „Dorința exprimată este aceea de a se face simțit sprijinul față de guvernul social democrat instalat de majoritatea parlamentară PSD-ALDE aleasă democratic la finele anului 2016.”

Demnitarul sucevean a mai prercizat că fiecare filială locală s-a organizat în privința mijloacelor de transport și a celorlalte necesități.

Alexandru Rădulescu mai spune că dorința social-democraților este ca actualul guvern să-și ducă până la capăt programul pe care și l-a asumat.

„Dorința noastră este ca acest guvern să ducă până la capăt implementarea programului de guvernare asumat. Pe de altă parte există și dorința de a protesta împotriva implicării unor instituții așa numite de forță ale statului în actul de guvernare și de justiție așa cum s-a demonstrat în mai multe rânduri că s-a întâmplat în ultima perioadă.”, explică deputatul PSD. „O dovadă în acest sens este și Rezoluția adoptată de magistrații europeni (MEDEL) care condamnă cu vehemență implicarea SRI în activitatea justiției prin acele protocoale considerate o încălcare a democrației.” 

Facebook Comments

ȘTIRI