PSD l-a confirmat pe profesorul Cătălin Coman drept candidat la viitoarele alegeri locale pentru Primăria FălticeniAlegeri Locale

PSD l-a confirmat pe profesorul Cătălin Coman drept candidat la viitoarele alegeri locale pentru Primăria Fălticeni

       Accesări: 1515

Undă verde pentru un nou mandat. Partidul Social Democrat l-a confirmat pe Cătălin Coman ca și candidat al organizației locale la funcția de primar al Municipiului Fălticeni. Anunțul a fost făcut joia trecută în cadrul unui eveniment desfășurat la sediul partidului, de pe strada Maior Ioan, unde au fost prezentați și candidații social-democrați din localitățile limitrofe.

Lansarea s-a făcut însă în lipsa candidatului, primarul Cătălin Coman fiind prezent la Ministerul Sănătății pentru discuții legate de continuarea finanțării lucrărilor la noul spital.

Deputatul Ioan Stan, președintele PSD Fălticeni, spune că validarea colegului său pentru un nou mandat are la bază activitatea bogată, concluzionând că la conducerea orașului este nevoie de un om tânăr, dinamic și capabil să rezolve problemele urbei.

”La conducerea orașului avem nevoie în continuare de un om dinamic și capabil. Un om tânăr, muncitor și destoinic, acceptat de comunitate, iar acesta este Cătălin Coman. Haideți să ne uităm în urmă, să vedem câte s-au realizat în Fălticeni din iunie 2012 și până astăzi.”, spune deputatul Stan. ”Actualul primar are multe lucruri pe care le-a bifat în primul mandat. Dacă tragem linie și adunăm tot ceea ce înseamnă investiții în sănătate, educație, cultură, sport și infrastructură, cifrele ne arată că primarul Cătălin Coman are calitățile unui bun primar și manager al urbei.”

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Membrii PSD afirmă că nici nu se punea problema propunerii unui alte persoane pentru cea mai importantă funcție din municipiu, colegii de partid arătând că, și ei ca cetățeni, sunt mulțumiți de activitatea primarului în funcție.

La rândul lui, Cătălin Coman spune că lansarea candidaturii sale coincide de această dată cu un moment important pentru comunitate, cel privind continuarea finanțării spitalului municipal ajuns la un stadiu de finalizare de 90%.

Șeful municipalității afirmă că are noi obiective pentru următorii 4 ani, care pun accent pe modernizarea și dezvoltarea localității.

”Mesajul meu este simplu: Vom continua să derulăm noi investiții! Avem gânduri și planuri mari, atât eu cât și consilierii locali și județeni ai PSD.”, ne-a declarat primarul în exercițiu, Cătălin Coman. ”Planurile mele pentru Fălticeni sunt multe. Printre acestea sunt și câteva obiective de maximă importanță. Mă voi axa pe sănătate, educație și locuri de muncă.”

Candidatul PSD mai spune că Fălticeniul se află pe un drum bun dar mai sunt multe de făcut.

Edilul local se declară mulțumit de ceea ce s-a realizat în actualul mandat, dar este convins că se poate și mai bine. Dezvoltarea municipiului Fălticeni va rămâne prioritară, dezvoltare bazată pe investiții în principalele sectoare de activitate.

Contracandidații social-democratului Cătălin Coman la funcția de primar al Municipiului Fălticeni sunt, la momentul actual, Gheorghe Aldea (ALDE), Pavel Onea (MP) și Liviu Mihăilă (PNL).

ȘTIRI