Protest solitar anti-Iohannis la Primăria Fălticeni: Un rădășenean îi cere președintelui să își asume rolul de mediatorLocal

Protest solitar anti-Iohannis la Primăria Fălticeni: Un rădășenean îi cere președintelui să își asume rolul de mediator

       Accesări: 3604

Pe cont propriu. Un bărbat revoltat la culme de ceea ce se petrece zilele acestea la vârful politicii românești s-a gândit să plece la protest. De unul singur. Când flacăra manifestațiilor de stradă din Fălticeni s-a stins, cetățeanul nemulțumit l-a reaprins pentru scurt timp.

Vasile Mierlă, în vârstă de 49 de ani, originar din Rădășeni, și-a făcut o pancartă, a ieșit în public și a îndurat frigul.

Protestul solitar, îndreptat împotriva președintelui Klaus Iohannis, s-a desfășurat pașnic în fața sediului Primăriei Fălticeni.

Rădășeneanul spune că nu este simpatizant PSD și nici al PNL, dar este foarte supărat pe Klaus Iohannis pe care îl sfătuiește să facă uz de rolul său de mediator între populație și Guvern. Pe de altă parte, el îi cere președintelui să respecte Constituția.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Sunt aici pentru că președintele nostru nu respectă Constituția. Voi rămâne până când ne va lua în seamă pe toți.”, spune protestatarul din Rădășeni. Mă nemulțumește atitudinea, dezbinarea, nerespectarea Constituției. Nu putem fi românii lui și românii noștri. Nu-i posibil să îți bați joc de un Guvern legitim.”

Bărbatul de 49 ani afirmă că nu a participat la protestele organizate în februarie 2017 și nici nu a mers la vot la ultimele alegeri locale, prezidențiale și parlamentate. El s-a jurat să nu mai participe niciodată la scrutine.

Aproape de lăsarea întunericului, după mai bine de trei ore de stat în frig, Vasile Mierlă și-a încheiat protestul.

Deși susținea sus și tare că va continua protestul anti-Iohannis și în zilele următoare, rădășeneanul s-a lăsat păgubaș. Este foarte posibil ca manifestantul să fi conștientizat faptul că, cel puțin acum, nu poate fi luat în seamă de președintele României.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI