Proprietarii Alpin Oil au cumpărat stația Petrimar Oil din Fălticeni: Cât au plătit antreprenorii pe noua achizițieActualitate

Proprietarii Alpin Oil au cumpărat stația Petrimar Oil din Fălticeni: Cât au plătit antreprenorii pe noua achiziție

       Accesări: 5571

Un nume nou va apărea anul acesta pe piața locală a serviciilor de livrări carburanți. Marca Alpin Oil va fi introdusă la Fălticeni, după ce proprietarii acesteia au achiziționat recent stația Petrimar Oil de la ieșirea din municipiu spre Suceava. Tranzacția s-a încheiat pe 1 august, iar de câteva zile au început lucrările pentru construcția noii stații.

Aceasta va fi creată după un proiect care va pune accent pe un ambient plăcut. Spațiul de primire pentru clienți va fi configurat la standarde moderne și va include o zonă pentru servirea de băuturi răcoritoare și produse alimentare.

Alpin Oil Fălticeni va „îmbrăca” două culori, alb și verde, iar deasupra stației va fi arborat un steag imens al României, așa cum se regăsește și la stația din Cornu Luncii.

La pompe vor fi furnizate patru sortimente de carburanți OMV, două benzină și două motorină. Vor fi 21 de capete de alimentare dispuse pe două tronsoane de intrare, destinate atât pentru autoturisme cât și camioane. La acestea se adaugă și unitatea pentru mașinile care funcționează pe GPL.

Stația Alpin Oil va avea și un punct de alimentare pentru soluție AdBlue, lichidul folosit pentru reducea emisiilor de monoxid de azot (NO) şi dioxid de azot (NO2) la motoarele diesel de ultimă generație.

Proprietarii analizează și introducerea unei stații pentru încărcarea mașinilor electrice.

Lângă stația de carburanți, acționarii au plănuit să ridice un spațiu verde ce va include un parc de joacă pentru copiii clienților care vor dori să consume în tihnă băuturi răcoritoare, cafea sau un produs alimentar.

Alpin Oil vinde lunar peste 200.000 litri de carburanți la stația din Cornu Luncii. Pentru noua stație de la Fălticeni sunt previzionate, pentru început, vânzări cuprinse între 100 și 150.000 de litri lunar.

Punctul de lucru va fi deschis în cursul acestui an. Inaugurarea este preconizată cel mai târziu pentru luna decembrie.

Investițiile se ridică la aproximativ 250.000 de euro.

Alpin Oil este deținută de Vasile Pîrlac și Ștefan Gherman, doi antreprenori importanți din Găinești, comuna Slatina, ce dețin afaceri în mai multe domenii.

Noua achiziție face parte din politica de dezvoltare a firmei care încheia anul trecut cu o cifră de afaceri de 16,7 milioane de lei și un profit net de 1,1 milioane de lei.

Proprietarii Alpin Oil au plătit 100.000 de euro pentru preluarea activităților de livrare din Fălticeni.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI