Proiectul „Ornamente pentru sărbătorile de iarnă” în grădinițele cu program prelungit din FălticeniEducație

Proiectul „Ornamente pentru sărbătorile de iarnă” în grădinițele cu program prelungit din Fălticeni

       Accesări: 135

Înainte de vacanța de iarnă, preșcolarii din municipiul Fălticeni au pregătit ornamente pentru bradul de crăciun, în cadrul activităților organizate în grădinițe.

Grădinițele cu program prelungit Pinocchio, Licurici și Dumbrava Minunată au încheiat concursul „Ornamente pentru sărbătorile de iarnă”, un proiect educațional ajuns la ediția a V -a, după cum ne-a informat prof. Adriana Samson, directorul structurilor cu program prelungit.

„La Grădinița cu program Prelungit Licurici, juriul alcătuit din prof Ana Loredana Bubuțanu , educ. Anișoara Capmare și prof. Elena Ciubotariu a avut o sarcină extrem de grea întrucât în cadrul atelierelor de creație organizate în fiecare grupă copiii împreună cu părinții au creat ornamente deosebite. Concursul face parte din Proiectul educațional local Educăm împreună, proiect în parteneriat cu părinții. Echipa de proiect este formată din cadrele didactice din unitatea noastra: A.Loghin, M.Dulgheriu, I. Findanis, C. Mircea, A. L. Bubuțanu, E. Ciubotariu, A. Capmare. Mulțumiri deosebite părinților care s-au implicat în confecționarea acestor ornamente”.

GALERIE  FOTO

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI