Proiect dedicat femeilor antreprenor din RomâniaActualitate

Proiect dedicat femeilor antreprenor din România

       Accesări: 560

Au cariere de individat, sunt puternice și exemple de urmat pentru alții. Femeile din România sunt mai independente ca niciodată, iar multe dintre ele şi-au luat inima în dinţi şi au pătruns în dura luptă din mediul de afaceri, până mai curând dominată de bărbaţi. Succesul româncelor a fost atât de mare încât acestea s-au unit într-o comunitate naţională care înglobează peste 6.000 de femei de afaceri.

Rezultatele lor antreprenoriale sunt prezentate, anual, ca modele de succes, la conferinţe din România, Portugalia şi Marea Britanie.

Este vorba de Elite Business Women, o reţea naţională care a reunit cele mai performante femei antreprenor din România şi care încurajează, prin intermediul conferinţelor, workshop-urilor şi training-urilor, şi alte doamne să îşi valorifice ideile în afaceri.

Mai mult decât atât, la începutul anului 2017,  a fost lansat “Media Kit pentru IMM-uri”, un proiect unic în România, menit să promoveze, atât la nivel naţional, cât şi internaţional, afacerile autohtone conduse de reprezentantele sexului frumos.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

“Elite Business Women este o dovadă vie a faptului că promovarea targetată în online și în offline îţi crește afacerea.”, explică Bianca Tudor, fondator Elite Business Women. ”Aceasta îți creează o identitate și, în cele din urmă, un brand personal și al companiei. Mediul virtual este viitorul, legăturile online au devenit la fel de comune precum contactul telefonic, prezența în acest mediu fiind o carte de vizită a companiei”. 

Proiectul reprezintă un instrument de promovare online, care înglobează acţiuni precum e-mail marketing, crearea de conţinut pentru articole de promovare în mediul virtual, promovare targetată prin Social Media şi în motoare de căutare, testimoniale şi afișe de promovare.

Prin intermediul acestui proiect, beneficiarii vor avea acces la un public format din antreprenori, manageri, freelanceri, persoane în funcţii de conducere în companii multinaţionale, vor primi consultanţă gratuită şi un plan de promovare online şi offline din partea organizatorilor.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI