Program de pregătire juridică şi antiinfracţională a elevilor în noul an şcolarActualitate

Program de pregătire juridică şi antiinfracţională a elevilor în noul an şcolar

       Accesări: 152

Specialiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul IPJ Suceava vor elabora lunar teme de pregătire care vor fi promovate la nivelul unităţilor de învăţământ în cadrul orelor de dirigenţie şi cu prilejul altor acţiuni cu caracter de informare şi prevenire.

„Prevenirea victimizării copiilor urmare a accidentelor rutiere reprezintă o prioritate a poliţiei sucevene. O categorie specială de participanţi la traficul rutier o reprezintă copiii, care în contextul particularităţilor specifice vârstei, sunt vulnerabili la implicarea în accidente de circulaţie, reacţiile lor fiind imprevizibile pentru conducătorii auto”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Poliţiştii de la rutieră vor fi prezenţi în apropierea şcolilor, pe arterele de circulaţie intens tranzitate, pentru asigurarea fluenţei şi siguranţei traficului rutier la orele de maximă afluire a elevilor.

Pentru siguranţa elevilor, vor fi identificaţi toţi deţinătorii de autovehicule destinate transportului şcolar. Aceştia vor fi instruiţi cu privire la obligaţiile ce le revin în vederea asigurării unei stări tehnice corespunzătoare şi a utilizării acestor mijloace strict conform destinaţiei.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI