Profi și-a deschis primul magazin la DolhascaActualitate

Profi și-a deschis primul magazin la Dolhasca

       Accesări: 1532

Comerțul modern ajunge și în localitățile din sudul zonei Fălticeni. Reprezentanții brandului Profi au deschis la sfârșitul lunii trecute noul magazin din orașul Dolhasca. La inaugurare au fost prezenți numeroși localnici, dar și primarul Decebal Isachi.

Magazinul și-a deschis porțile loc pe 30 iunie, acesta fiind cel de-al treisprezecelea magazin lansat luna trecută de Profi.

Unitatea în format Loco este amplasată pe strada Căminului, nr.3. Acesta dispune de o suprafață totală de 400 metri pătrați, din care zona de vânzări este de 276 metri pătrați.

Odată cu lansarea noului Profi Loco din Dolhasca au fost create 16 locuri de muncă.

În zona Fălticeni, mai există un singur magazin Profi, cel din orașul Liteni. Compania deține în prezent alte 13 magazine în județul Suceava, din care 9 se află în municipiul Suceava.

Investitorii vor lansa vara aceasta un magazin și la Fălticeni. Lanțul de magazine este prezent în 315 de localități din țară.

Profi concurează, pe piața comerțului cu amănuntul, companii precum Lidl, Kaufland, Penny Market și Mega Image.

Compania poloneză deține în prezent rețeaua cu cea mai mare extindere geografică din România. Numărul persoanelor angajate este de aproape 12.000.

ȘTIRI