Profi este acum și la Fălticeni: Primul magazin s-a deschis în cartierul Republicii cu zeci de oferte atractiveEconomic

Profi este acum și la Fălticeni: Primul magazin s-a deschis în cartierul Republicii cu zeci de oferte atractive

       Accesări: 389

Concurență tot mai acerbă în domeniul comerțului cu amănuntul. Municipiul Fălticeni devine cea mai nouă localitate care intră pe harta rețelei Profi. Deschiderea primului magazin coincide cu depășirea cifrei 600 la nivel național, numărul unităților care activează sub această marcă aflată în plină expansiune în România.

Inaugurarea a avut loc astăzi, 31 august, ora 10, în prezența angajaților, oficialităților locale și reprezentanților presei.

După slujba de sfințire și binecuvântare, Mihai Matei, manager proiect deschideri, și viceprimarul Constantin Bulaicon au tăiat în mod oficial panglica noului magazin. Viceprimarul Bulaicon le-a urat bun venit celor de la Profi afirmând că administrația locală este interesată ca orice nou investitor să aibă succes la Fălticeni.

La eveniment au mai participat consilierii locali Alex Mihoc și Sergiu Sandu, cât și Aurel Daicu, proprietarul spațiului unde funcționează cel mai nou magazin Profi.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Cel de la Falticeni este al 26-lea din județul Suceava. Construit în formatul Standard, magazinul este amplasat pe strada Republicii, la parterul blocului nr.43, intersecția cu străzile Armatei și Dimitrie Leonida.

Unitatea se desfășoară pe 460 metri pătrați, din care sala de vânzări reprezintă 335 metri pătrați.

În urma investiției s-au creat 21 noi locuri de muncă.

Profi își întâmpină clienții cu produse proaspete de panificație, legume, fructe, lactate, brânzeturi, carne și preparate din carne, băuturi și alte produse nealimentare disponibile la prețuri competitive. În ziua deschiderii, cei care au trecut pragul noului magazin au beneficiat de zeci de oferte la rafturi.

Aici sunt expuse și produsele Proxi, marca proprie sub care Profi vinde alimente la un raport preț-calitate foarte bun.

ȘTIRI