Profesorul Marcel Porof implicat într-un accident rutier în FălticeniActualitate

Profesorul Marcel Porof implicat într-un accident rutier în Fălticeni

       Accesări: 88

accident-marce-porof-2

Actualizare (Comunicat IPJ suceava – 30 august 2015)

La  data de 28.08.2015, ora 17.40, în timp ce conducea autoturismul pe str. Pietrari din municipiul Fălticeni, la intersecția cu str. Ion Creangă, un localnic de 52 de ani, nu a respectat semnificația indicatorului ”Oprire” și nu a acordat prioritate de trecere autoturismului care circula pe drumul prioritar și condus de un tânăr de 25 de ani, din localitate, intrând în coliziune.

În urma accidentului a rezultat avarierea celor două autoturisme și vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto de 52 de ani, care a fost transportat cu o ambulanță la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


L-a urmărit ghinionul. Unul din cei mai apreciați dascăli din mediul preuniversitar din Fălticeni a fost implicat într-un accident rutier. Profesorul doctor Marcel Porof a scăpat teafăr în urma unei tamponări, în schimb a tras o sperietură zdravănă.

Acesta se deplasa pe strada Pietrari la orele după-amiezii, la volanul mașinii personale, iar după ce a efectuat virajul la stânga și a intrat pe strada Ion Creangă, vehiculul a fost lovit din spate de un autoturism BMW Seria 3 care se afla pe drumul prioritar, vehicul condus de localnicul Cristian G., în vârstă de 25 de ani. În urma impactului, mașina profesorului Porof a fost proiectată în stâlpii de beton ai unui gard. Autoturismele nu au suferit avarii severe.

Incidentul s-a petrecut astăzi la ora 17:15.

Marcel Porof a fost transportat de urgență la Spitalul Municipal Fălticeni de un echipaj al Ambulanței. Surse medicale ne-au declarat că profesorul Colegiului Național ,,Nicu Gane” a suferit un traumatism minor (contuzie ușoară) în zona coloanei vertebrale. Din fericire, starea de sănătate nu-i este periclitată.

Ulterior a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Suceava pentru un set de investigații amănunțite.

Ambii șoferi au fost testați cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

Potrivit IPJ Suceava, în funcție de starea victimei, Poliția Municipiului Fălticeni va dispune măsuri procedurale.

Rudy Hödl

ȘTIRI