Sport

Profesorul Cornel Anton este noul antrenor al echipei Șomuzul Preutești

       Accesări: 151

cornel antonS-a încheiat vacanța și pentru Șomuzul Preutești. Echipa s-a reunit la sfârșitul săptămânii trecute, sub conducerea unui nou antrenor, profesorul Cornel Anton.

Eduard Lichtenstein, președintele clubului din Preutești, ne-a declarat că echipa va avea ca obiectiv clasarea pe locurile 1-3 la finalul ediției 2015-2016.

Pe lângă un nou antrenor, conducerea clubului va încerca să completeze lotul cu un portar, un fundaș central și un mijlocaș. Președintele Lichtenstein spune că sunt discuții cu patru jucători.

Șomuzul Preutești s-a despărțit de patru jucători: Stanca, Bălău, Dragomir și Aioanei, și i-a legitimat pe Narcis Alexandru și Mihai Guriță (jucător care a fost în discuții și cu Șomuz Fălticeni).

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Duminică, 9 august, echipa din Preutești a susținut primul meci amical, pe teren propriu, cu Sporting Bunești (Liga a V-a), pe parcursul căruia au fost folosiți 26 de jucători (din care vor rămâne în lot doar 22 de jucători). Joi, Șomuzul Preutești va susține un nou meci de verificare, la Dolhasca, cu echipa locală care s-a înscris în Liga a V-a.

Preuteștiul va debuta în noul sezon pe 23 august, când va primi vizita echipei Știința Vicovu de Sus.

ȘTIRI