Profesorul Alexandru Rădulescu va fi noul consilier personal al primarului social-democrat Cătălin ComanExclusiv

Profesorul Alexandru Rădulescu va fi noul consilier personal al primarului social-democrat Cătălin Coman

       Accesări: 1400

Consilier și la județ dar și în orașul adoptiv. Numirile în funcție nu s-au terminat pentru Alexandru Rădulescu, persoana care începând de săptămâna viitoare va fi noul consilier personal al primarului Cătălin Coman. El îl va înlocui pe decanul de vârstă Sabin Ghilea, unul din cei mai longevivi angajați din administrația locală, care și-a anunțat dorința de a se retrage definitiv.

Rădulescu își va intra în ”pâine” începând cu 15 iulie.

Profesorul fălticenean va fi al treilea cel mai important om în ierarhia Primăriei Municipiului Fălticeni după edilul Coman și viceprimarul Bulaicon.

Întrebat de ce l-a ales pe Alexandru Rădulescu, actualul edil al municipiului Fălticeni spune că are nevoie de un om competent.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava este văzut de primarul Coman ca un om activ, inteligent și cu multă experiență. Mai mult decât atât, edilul spune că  funcția de consilier personal i se potrivește profesorului Rădulescu precum o mănușă.

”Este un om valoros și cu multă experiență. Mi-am dorit să am alături un om inteligent.”, ne-a declarat edilul de Fălticeni. ”Domnul Rădulescu este în același timp un om harnic. Pe de altă parte, eu am nevoie de un om competent care să deservească mai multe direcții importante din primărie.”

Alexandru Rădulescu se va ocupa de relația cu unitățile de învățământ și muzeele. În atribuții îi va intra și gestionarea departamentului de și proiecte europene.

Una din sarcinile noului consilier al primarului Coman va fi aceea de a dinamiza atragerea de fonduri și programe comunitare.

După instalarea în funcție, social-democratul fălticenean va deține nu mai puțin de trei funcții.

Profesorul Alexandru Rădulescu este în prezent consilier județean, purtător de cuvânt al PSD, iar după aprobarea organigramei va fi și consilier personal al primarului Coman.

ȘTIRI