Profesorul Alexandru Rădulescu și-a început activitatea în noua funcție de consilier personal al primarului Cătălin ComanLocal

Profesorul Alexandru Rădulescu și-a început activitatea în noua funcție de consilier personal al primarului Cătălin Coman

       Accesări: 977

Edilul municipiului Fălticeni are un nou consilier personal. Intrat recent în administrația locală, profesorul Alexandru Rădulescu completează echipa primarului Cătălin Coman, aflat la începutul celui de al doilea mandat. Alegerea fostului vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava nu este deloc surprinzătoare, în contextul relațiilor apropiate de colaborare pe care cei doi social democrați le-au în ultimii patru ani.

Alexandru Rădulescu îl precede pe subinginerul Sabin Ghilea care s-a pensionat de curând.

Printre atribuțiile noului consilier personal al primarului de Fălticeni se află coordonarea biroului de management al fondurilor europene.

Totodată profesorul Rădulescu va fi responsabil de relația administrației locale cu unitățile de învățământ și muzeele din municipiu, ultima fiind previzionată ca un serviciu ce are nevoie de un nou suflu.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

”Sunt convins că vom face treabă bună împreună, bazându-mă vasta experiență pe care o are în domeniul administrativ și nu numai. Printre principalele atribuții pe care le va avea profesorul Rădulescu va fi legătura dintre administrația publică locală și unitățile de învățământ, apoi biroul de management al proiectelor europene.”, ne-a declarat primarul Coman. ”O altă atribuție importantă este gestionarea serviciilor cultură muzee, un serviciu care are nevoie de un nou suflu. Pe lângă acestea vor fi și probleme punctuale.”

Cătălin Coman l-a descris pe noul său consilier personal drept un om valoros, inteligent și cu multă experiență și rezultate notabile. El mai spune că echipa proaspăt formată este una de bun augur pentru proiectele și investițiile de care fălticenenii au nevoie

La rândul său, profesorul Alexandru Rădulescu a ținut să sublinieze faptul că este onorat de încrederea acordată pe primarul Coman.

”Sunt convins că voi face tot posibilul ca să-i ușurez munca primarului, o muncă diversificată și complexă.”, susține Rădulescu. ”Am luat act de atribuțiile care îmi vor reveni. Alături de echipa de consilieri locali și de aparatul de specialitate vom duce la bun sfârșit cele începute și ce ne-am propus pentru dezvoltarea municipiului Fălticeni.”

Atragerea fondurilor europene este prioritară atât pentru Alexandru Rădulescu cât și pentru Cătălin Coman.

Municipalitatea fălticeneană are deja creionate câteva proiecte de modernizare și dezvoltare locală care pot fi susținute doar prin fonduri comunitare.

ȘTIRI