Profesoara Magda Greta Zetu Ungureanu  va ocupa locul lăsat liber de Alex Mihoc în Consiliul Local FălticeniActualitate

Profesoara Magda Greta Zetu Ungureanu va ocupa locul lăsat liber de Alex Mihoc în Consiliul Local Fălticeni

       Accesări: 2754

Nume nou în deliberativul local. Directoarea unei grădinițe va întregi echipa PSD din Consiliul Local Fălticeni, după ce Alex Mihoc și-a dat demisia, miercurea trecută, din cadrul autorității administrative. Profesoara Magda Greta Zetu Ungureanu îl va înlocui pe cel mai tânăr consilier local, începând de joi, 23 mai 2019.

Potrivit procedurilor în vigoare, locul rămas liber este ocupat de următorul candidat aflat pe lista partidului, la alegerile din iunie 2016, pe lista Consiliului Local.

Validarea în funcția de consilier urmează să fie recunoscută printr-un proiect de hotărâre care va fi supus votului aleșilor locali.

Cum social-democrații dețin majoritatea în Consiliul Local, aprobarea mandatului va fi o simplă formalitate.

Magda Zetu va fi cea de a șasea femeie din actualul deliberativ local, după Maria Dulgheru (PSD), Eugenia Cojocaru (PSD), Violeta Chirilă (PSD), Luminița Corbu (PSD), Olguța Popa (PNL).

Profesoara are 48 de ani, este originară din Fălticeni și se află la prima experiență în calitate de consilier local.

Ea susține că își dorește să fie aproape de comunitatea locală și că dorește să ajute la dezvoltarea municipiului Fălticeni, care se dorește un oraș tot mai frumos și european.

Profesor în învățământ preșcolar de peste trei decenii, Magda Zetu este de câțiva ani director la Grădinița cu Program Normal „Voinicelul”. Într-o perioadă a fost cadru didactic la Casa de copii, atunci când instituția aparținea de Inspectoratul Școlar Județean.

Magda Greta Zetu Ungureanu va activa membru în Comisia pentru amenajarea teritoriului și urbanism, realizarea lucrărilor publice, protecția mediului, conservarea monumentelor istorice și de arhitectură.

ȘTIRI