Producătorii din Fălticeni au adus bunătățile pentru masa de sărbătoare la Târgul ”Paște în Bucovina”Rural

Producătorii din Fălticeni au adus bunătățile pentru masa de sărbătoare la Târgul ”Paște în Bucovina”

       Accesări: 278

Savuroase și sănătoase. Zeci de sortimente de preparate din carne, lactate și brânzeturi, produse de panificație, patiserie, cofetărie, miere de albine și bere de casă sunt expuse zilele acestea la Târgul „Paşte în Bucovina”. Manifestarea, aflată în calendarul evenimentelor de primăvară, are loc la Suceava și se dorește un regal al produselor tradiţionale.

Mai mulți agenți comerciali din județ au adus tot ce au mai bun, în ofertă, pentru masa de sărbătoare.

Târgul „Paşte în Bucovina” se derulează sub patronajul binecunoscutei Asociaţii ”Produs în Bucovina”.

”Dragi suceveni, prezenţa dumneavoastră este importantă pentru noi, producătorii de alimente din judeţul Suceava”, afirmă Cristina Dumitrescu, preşedintele Asociaţiei ”Produs în Bucovina”. ”Când la masa de sărbătoare vă veţi bucura de bucate ale locului, veţi şti, totodată, că susţineţi un segment semnificativ al economiei locale. Vă aşteptăm cu drag!” 

Imprumutul Promotional de Sarbatori

De la eveniment nu lipsesc producătorii din Fălticeni care etalează în fața publicului sucevean produse gustoase și proaspete. Printre participanți se numără Rogelya, Pâine la Larisa SRL și Dampf Prod.

Și agenții economici din localitățile limitrofe Horodniceni și Forăști sunt prezenți la eveniment, Laktotrio, Scuza Forgic și PFA Buzilă Dumitru întregind gama de produse oferite publicului la târgul alimentar.

Târgul „Paşte în Bucovina” se desfășoară până duminică, 12 aprilie, pe esplanada Casei de Cultură din centrul municipiului Suceava.

Manifestarea  este organizată în parteneriat cu Primăria Sucevei și Consiliul Judeţean Suceava.

ȘTIRI