Procurorul General al României are susținerea procurorilor suceveniNațional

Procurorul General al României are susținerea procurorilor suceveni

       Accesări: 426

Au apărut primele reacții la Suceava după anunțul Ministrului Justiției, Tudorel Toader, privind declanșarea procedurii de revocare din funcție a Procurorului General, Augustin Lazăr.

Procurorii suceveni îi cer Ministrului Justiției să abandoneze procedura de revocare în cazul Procurorului General al României, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

Joi, 25 octombrie 2018, a fost întrunită Adunarea Generală Procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava.

“În unanimitate, procurorii din cadrul acestei unităţi şi-au exprimat susţinerea faţă de poziţia Asociaţiei „Forumul Judecătorilor din România”, asociaţie profesională a judecătorilor, şi  Asociaţiei „Mişcarea pentru Apărarea Statutului Procurorilor”, asociaţie profesională a procurorilor, prin care se solicită  ferm  Ministrului Justiţiei  să abandoneze imediat procedura de revocare a Procurorului General al României, domnul Augustin Lazăr, aspecte expuse în comunicatul apărut în spaţiul public, transmis de cele două asociaţii profesionale”, se arată în comunicatul transmis de purtătorul de cuvânt, procurorul Roxana Ciotu.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Poziții similare au fost luate și de procurori ai altor parchete din România.

ȘTIRI