Accesări: 1286

Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni a anunțat că, a  fost luată măsura preventivă a controlului judiciar faţă de un bărbat, inculpat pentru săvârşirea infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

În noaptea zilei de 14 iunie 2020, în jurul orelor 00:30, el a condus un moped neînmatriculat pe drumurile publice, fără a deţine permis de conducere, având în sânge o alcoolemie de peste 1,37 gr.‰.

Ulterior, pe data de 16 iunie, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 ore.

Același bărbat a fost trimis în judecată și în luna ianuarie (23 ianuarie 2020), pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, fapte care s-au petrecut în urmă cu doi ani.

Persoana în cauză, acum în vârstă de 28 de ani, este din orașul Dolhasca, potrivit informațiilor date publicității de IPJ Suceava în data de 17 iunie 2018.

Mahanu Design

Pe data de 16 iunie 2018, ora 00:30, el a condus un autoturism  pe drumurile publice având în sânge o alcoolemie de peste 1,10 gr.‰.

Pe fondul unui carosabil acoperit cu pietriş, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu un gard.

În urma accidentului un bărbat (în vârstă de 32 de ani, din Dolhasca – n.n), pasager în autoturism, a decedat.

ȘTIRI