Procurorii anticorupție au descins la Poliția Municipiului Fălticeni: Dosar penal și investigații demarate cu privire la faptăActualitate

Procurorii anticorupție au descins la Poliția Municipiului Fălticeni: Dosar penal și investigații demarate cu privire la faptă

       Accesări: 4701

Vizită inopinată la sediul Poliției Municipale Fălticeni. Zilele trecute procurorii anticorupție și lucrătorii SJA Suceava au descins la instituția de pe strada Nicolae Beldiceanu pentru activități specifice. După mai multe minute aceștia au părăsit sediul instituției fără ca vreun angajat să fie săltat.

Procurorii au ridicat doar un set de documente.

Surse judiciare au declarat pentru cotidianul Cronica de Fălticeni că la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava se află în lucru un dosar penal.

Începerea urmării penale s-a dispus cu privire la o faptă. Deocamdată, în dosar, nu există un suspect sau inculpat.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

”Sunt cercetări în fază incipientă, în momentul acesta. Nimeni nu se poate pronunța deocamdată, dacă este adevărat sau nu ceea ce sesizează părțile vătămate.”, ne-au declarat surse judiciare. ”Au fost ridicări de documente de la Poliția Fălticeni. Cazul este în cercetare.”

Purtătorul de cuvânt al Parchetului Fălticeni nu a dorit să comenteze situația afirmând că nu poate oferi prea multe informații la momentul actual. El a confirmat existența unui dosar penal ”in rem”, care nu este îndreptat împotriva cuiva anume, ci se cercetează fapta în sine.

Surse judiciare neoficiale au afirmat că descinderea procurorilor anticorupție la Poliția Municipiului Fălticeni este în strânsă legătură cu accidentul petrecut în seara zilei de 23 aprilie în localitatea Râșca.

Atunci un minor aflat la volanul unui BMW i-a băgat în spital pe trei tineri din Fălticeni, pasageri în mașină, din care doi au ajuns în stare gravă la spital. Autoturismul circula cu viteză, iar după ce s-a izbit de un podeț din beton s-a oprit într-un stâlp din beton din curtea unei case.

Minorul, în vârstă de 15 ani, elev al unui colegiu din Fălticeni, se urcase băut la volan.

Alte surse, care au dorit să rămână sub protecția anonimatului, au relatat despre existența unei plângeri depuse la SJA (Serviciul Județean Anticorupție) Suceava, în același caz, la sfârșitul lunii aprilie.

ȘTIRI