Primăvară albă la Fălticeni cu ninsori și temperaturi scăzuteLocal

Primăvară albă la Fălticeni cu ninsori și temperaturi scăzute

       Accesări: 1249

Iarna încă nu și-a spus ultimul cuvânt. Un val de aer mai rece, însoțit de ninsoare s-a abătut ieri și la Fălticeni. Totul se întâmplă la început de primăvară astronomică, pe 21 martie fiind ziua care a marcat echinocțiul de primăvară.

Ninsoarea nu a contenit să cadă începând de ieri seară, așa că dimineață fălticenenii și-au reamintit de iarna trecută care a avut puține zile cu zăpadă.

Noaptea trecută și azi dimineață nu au fost probleme legate de circulație și nici accidente. Șoferii au avut puțin de lucru cu omătul depus pe mașini, înainte de a pleca la serviciu.

Spațiile verzi sunt acum de un alb imaculat, iar câțiva copăcei, care abia au înflorit, completează noul covor cromatic urban.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Azi noapte s-au înregistrat minus 2 grade Celsius, însă drumurile publice nu au fost acoperite cu polei. S-a circulat fără probleme și nu s-au înregistrat accidente pe fondul depunerilor de zăpadă pe carosabil.

Zăpezile din luna martie nu sunt deloc ieșite din com. Din arhivele meteorologilor aflăm că în anii 1968, 1972, 1976, 1981, 1985, 1986, 1993, 1997, 2000 au fost zile cu ninsori și temperaturi negative în luna martie.

ȘTIRI