La Dolhești se va organiza  ”Gala Laureaților Dolheșteni”Rural

La Dolhești se va organiza ”Gala Laureaților Dolheșteni”

       Accesări: 1128

Satul românesc nu duce lipsă oamenii valoroși. De la acestă realitate pornește și dorința primarului Cristinel Bărculescu de a-i evidenția pe acei localnici care fac cinste Comunei Dolhești. Noul edil al localității se declară un susținător al educației și tradițiilor, cât și al oamenilor care constituie un exemplu pozitiv pentru cei din jur.

Un eveniment organizat pentru ei, în semn de apreciere și mulțumire se va desfășura chiar astăzi.

La inițiativa primarului social-democratul Bărculescu și cu sprijinul colegilor consilieri locali  s-a născut proiectul manifestării ”Gala Laureaților Dolheșteni”.

Prima ediție include premierea elevilor, din clasele V – XII, care în anul școlar 2015 – 2016, au obținut premiile 1, 2 sau 3, la învățătură. Vor fi mai premiați și elevii din care fac parte din ansambluri artistice sau structuri sportive.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Programul include și un moment dedicat familiștilor care sărbătoresc Nunta de Aur, cupluri care anul acesta împlinesc 50 de ani de căsătorie.

Manifestarea va avea loc astăzi, 21 august 2016, de la ora 14, la Căminului Cultural „Petru Sandovici” din Dolheștii Mari.

Evenimentul este asortat cu momente artistice susținute de nume cu renume.

Cap de afiș este Ansamblul Artistic Profesionist „Ciprian Porumbescu” din Suceava. Vor mai evolua pe scenă Grupurile Folclorice ”Străjerii” din Dolhești și ”Balada” din Fălticeni.

ȘTIRI