Primarul comunei Mălini va fi exclus din PSDDiverse

Primarul comunei Mălini va fi exclus din PSD

       Accesări: 2920

Unul dintre cei mai apreciați primari din județul Suceava nu mai este dorit de propriul partid. Edilul comunei Mălini este pe făraș, după ce liderii de la județ au luat act de autosesizarea Comisiei de Etică. Liderii PSD nici nu vor să mai audă de Petru Nistor despre care spun că nu a reprezentat interesele partidului.

Primarul comunei Mălini urmează să fie exclus din PSD Suceava.

Pe lista neagră se află și alți membri din cadrul Organizației Municipale Suceava și Biroului Permanent Județean.

Social-democrații de la județ s-au făcut foc și pară pe edilul șef Petru Nistor după alegerile parlamentare din decembrie.

Rezultatul dezastruos înregistrat la scrutin, PNL reușind să ia caimacul, i-a pus pe jar pe liderii PSD. La prima întrunire din noul an, pe 14 ianuarie, Comitetul Executiv al Organizaţiei Judeţene PSD Suceava a decis înlăturarea lui Petru Nistor din rândurile formațiunii politice.

S-a întâmplat tocmai în comuna unde primarul social-democrat a câștigat alegerile locale cu cifre record la nivel județean. Mai mult decât atât, în prezent, în Consiliul Local, 13 din cei 15 aleși sunt tot de la PSD.

Liderii județeni vor dizolva și Organizația Locală PSD Mălini. Într-o situație similară se află și organizația din Comănești.

Potrivit purtătorului de cuvânt, deputatul Alexandru Rădulescu, persoanele și organizațiile anunțate nu au reprezentat corect strategia partidului, în timpul campaniei electorale, pentru alegerile parlamentare.

Decizia scrisă nu a ajuns încă pe masa primarului Petru Nistor, însă foștii colegi de partid vor întreprinde cât mai curând măsurile statutare pentru excluderea sa din partid.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI