Primarul Coman solicită firmei 3T Construct să readucă 21 de străzi la starea inițialăActualitate

Primarul Coman solicită firmei 3T Construct să readucă 21 de străzi la starea inițială

       Accesări: 76

lucrari-apa-canalizare-falticeniAproape un sfert din căile rutiere ale municipiului lasă impresia unui șantier neîncheiat. Nu mai puțin de 21 din cele 100 străzi din Fălticeni au rămas acoperite cu pământ, după amplasarea noilor conducte de apă și canalizare. Deși la încheierea lucrării, fiecare drum în parte trebuia adus la stadiul inițial, sarcina revenea beneficiarului, firma 3T Construct, lucru care nu s-a întâmplat.

Primarul Cătălin Coman a solicitat, printr-o adresă oficială, firmei 3T Construct să înceapă lucrările pe străzile unde s-a intervenit și unde traseele noii rețele trebuiau acoperite, după caz, cu balastru sau cu asfalt.

”Am cerut celor de la 3T Construct, printr-o adresă oficială, să pună în funcțiune rețelele pe străzile unde au fost efectuate lucrări”, a declarat primarul Coman pentru Cronica de Fălticeni. ”Am emis și o ordine de priorități. Le-am solicitata să le aducă la starea inițială pentru că timpul acum permite. Sunt străzi pe care s-a intervenit, s-a introdus noua rețea de apă și canalizare. Sunt 21 de străzi pe care s-a intervenit deja și să le readucă la starea inițială”.

O solicitare similară a fost trimisă și beneficiarului, operatorul județean ACET S.A Suceava.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Șeful municipalității susține că în aceeași adresă a cerut să transmită termeni limită pentru finalizarea lucrării pe fiecare stradă în parte.

Astăzi, 28 aprilie, autoritățile locale s-au întâlnit cu prestatorul 3T Construct, beneficiarul ACET și celelalte părți implicate în proiect, în cadrul ședinței stabilindu-se detaliile solicitate de Primăria Fălticeni.

Rudy H.

ȘTIRI