Primarul Coman și consilierii locali fălticeneni au alocat 3000 de lei elevului care trebuie să se opereze de urgență în TurciaLocal

Primarul Coman și consilierii locali fălticeneni au alocat 3000 de lei elevului care trebuie să se opereze de urgență în Turcia

       Accesări: 2107

Sunt alături de comunitate și în momente mai puțin fericite. Autoritățile locale își manifestă sprijinul pentru elevul Colegiului Național ”Nicu Gane” care trebuie să se opereze de urgență în străinătate. Tânărul de 18 ani primește un nou sprijin financiar necesar reconstrucției fracturilor la oasele labei piciorului, produse în urma unui grav accident de circulație din seara zilei de 23 aprilie.

Suma alocată din bugetul municipiului Fălticeni constituie un ajutor de urgență în valoare de 3.000 de lei.

Proiectul de hotărâre inițiat de primarul Cătălin Coman s-a dezbătut în cadrul ședinței extraordinare din 12 mai, acesta fiind aprobat de consilierii locali PNL și PSD.

”Nu puteam rămâne indiferenți la nevoia și suferința acestui tânăr din Fălticeni. Personal consider că este de datoria noastră să-l ajutăm, să-i oferim sprijinul în aceste clipe deloc ușoare pentru el.”, ne-a declarat edilul șef Cătălin Coman. ”Primăria și Consiliul Local Fălticeni se alătură demersului umanitar prin acordarea acestui ajutor financiar de urgență care în mod negreșit îi va fi de mare folos. Suntem alături de familia elevului, cărui îi urez însănătoșire grabnică”

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Elevul Colegiului Național ”Nicu Gane” are nevoie de 20.000 de euro pentru realizarea unei intervenții chirurgicale deosebit de complicată. Operația cu inserare de implant osos se va face la o clinică din Turcia.

Tânărul, în vârstă de 18 ani, este în continuare internat la Spitalul Județean Târgu Mureș. Medicii l-au operat la coloana vertebrală afectată de șocul impactului suferit la momentul accidentului.

În cadrul aceleași ședințe extraordinare, consilierii celor două partide au aprobat proiectul primarului Cătălin Coman privind acordarea unui alt ajutor bănesc, în valoare de 1.000 de lei, pentru o localnică diagnosticată cu tumoră uterină.

ȘTIRI