Primarul Coman promite modernizarea stadionului Tineretului dacă Șomuz Fălticeni promovează într-o ligă superioarăExclusiv

Primarul Coman promite modernizarea stadionului Tineretului dacă Șomuz Fălticeni promovează într-o ligă superioară

       Accesări: 1730

Un simplu rezultat poate schimba aspectul unui stadion. Șomuz Fălticeni joacă astăzi meciul decisiv cu FC Bistrița pentru accesul în următorul eșalon fotbalistic, iar un scor favorabil echipei locale i-ar aduce un cadou înainte de următorul sezon fotbalistic. Înaintea ultimei runde a partidei de baraj, primarul municipiului Fălticeni susține că administrația locală este dispusă să facă primele investiții importante pentru modernizarea stadionului Tineretului.

Condiția este una singură: victorie în meciul de astăzi și intrarea în liga a treia.

Fan declarat al fotbalului, și al sportului, în general, Cătălin Coman spune că pe plan local există un trecut fotbalistic ce nu poate fi uitat și că orașul merită să aibă o echipă într-o ligă superioară, cu echipe mai puternice.

În plus el a evidențiat performanțele obținute de Șomuz Fălticeni în actuala ediție de campionat.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

”În virtutea tradiției și rezultatelor pe care le-am avut în trecut, cred că Fălticeniul merită să aibă o echipă de fotbal în liga a treia.”, afirmă primarul Coman. ”Anul acesta am alocat un buget suficient încât să promovăm și să accedem o treaptă mai sus în lumea fotbalistică. Dacă promovăm în liga a treia, în mod cert anul viitor începem un proiect de investiții pentru modernizarea stadionului Tineretului.”

Principalii finanțatori sunt Primăria și Consiliul Local care asigură 90% din bugetul de funcționare al echipei de fotbal.

În privința rezultatului de astăzi, edilul municipalității s-a ferit să dea un pronostic. El speră ca echipa să facă un joc bun și să promoveze, pentru ca obiectivul propus la începutul sezonului să fie îndeplinit.

”Eu sper să promovăm. Echipa noastră este valoroasă.”, ne-a declarat Cătălin Coman. ”Sper din tot sufletul ca jucătorii să se ridice la nivelul așteptărilor noastre. Eu, ca primar, mi-am făcut datoria, pentru că am alocat fondurile necesare. Acum este rândul lor și sper să nu ne dezamăgească pe final.”

Meciul de baraj se joacă astăzi de la ora 17.30 pe stadionul Tineretului (fostul Fintex).

Primarul Coman spune că în noul mandat va avea ca obiectiv și modernizarea stadionului de lângă parcul de agrement Nada Florilor.

Acesta ar urma să fie prins într-un proiect cu finanțare europeană.

ȘTIRI