Primarul Coman despre Zilele Municipiului Fălticeni: ”Am avut un eveniment reușit”Actualitate

Primarul Coman despre Zilele Municipiului Fălticeni: ”Am avut un eveniment reușit”

       Accesări: 63

ion-paladi-la-falticeni-cfPrincipalul eveniment local al verii s-a încheiat. Autoritățile locale au făcut bilanțul ediției 2015 la Zilele Municipiului Fălticeni și se declară mulțumite. Anul acesta totul a fost mai bine: pregătirile, organizarea și desfășurarea manifestărilor.

Derulate între 20 și 24 iulie, zilele dedicate urbei de pe Șomuz au fost un amalgam de manifestări artistice, muzicale, culturale și sportive.

Vremea a fost frumoasă și caldă așa că fălticenenii au venit în număr mare la sărbătoarea orașului. Ca în fiecare an la mai mulți fălticeneni din toate colțurile țării, dar și cei din străinătate nu au ratat nici în acest an evenimentul.

Primarul Cătălin Coman consideră ediția din acest an o reușită deoarece toate activitățile pe care și le-au propus au fost duse la bun sfârșit.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

”Dacă este să facem o sinteză la cele patru zile ale evenimentului pot spune că am avut un eveniment reușit”, ne-a declarat primarul Coman. ”Ne bucurăm că fălticenenii și invitații noștri s-au simțit bine la Zilele Municipiului Fălticeni. Aprecierile lor ne fac să fim bucuroși că am reușit generarea acestor manifestări”.

Edilul șef mai spune că volumul de muncă a fost mare, iar pregătirile s-au făcut din timp. El a ținut să mulțumească personalului din aparatul administrației locale pentru implicare, dar mai ales pentru orele suplimentare prestate.

Oamenii din Primărie s-au implicat în mod deosebit și vreau să accentuez faptul că au muncit și sâmbătă și duminică și în zilele premergătoare și în zilele de după eveniment. Au muncit voluntar, pentru că nu au fost plătiți pentru toate aceste activități. Un volum mare de muncă pe toate palierele”, a subliniat primarul de Fălticeni. ”Mă bucur că munca noastră a fost apreciată. Sunt persoane care au muncit de dimineață până seara fără a fi remunerați în vreun fel. Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor mei din Primărie care s- au implicat pentru buna desfășurare a întregului eveniment: Direcția Tehnică, Direcția Economică, cei care s-au ocupat cu partea de organizare și mediatizare, dar și cei de la Spații Verzi și Salubritate.”

Șeful administrației locale mai spune că Primăria Fălticeni a fost în mare parte la muncă, pentru ca totul să fie bine, iar localnicii și invitații să se simtă ca la ei acasă.

El mai spune că municipalitatea nu s-a ocupat cu plata artiștilor care au evoluat pe scena din Piața Nada Florilor, atribuțiile
contractuale revenind firmei YZY Trend.

Rudy Hödl

ȘTIRI