Primarul Coman despre locuințele ANL: Eu nu le dau ca Vasile TofanLocal

Primarul Coman despre locuințele ANL: Eu nu le dau ca Vasile Tofan

       Accesări: 77

Noile blocuri ANL își așteaptă chiriașii. Deocamdată așteaptă și tinerii beneficiari să primească cheile pentru locuințele de pe strada Victoriei. În ședința de ieri, repartizarea celor 30 de apartamente și 10 garsoniere nu s-a produs în urma exprimării voturilor din Consiliul Local.

Tensiunile s-au observat pe tot parcursul dezbaterii proiectului din ședința de ieri, pe baza căruia urma să fie făcută repartizarea acestora.

Declarațiile aprinse ale unor aleși locali au alternat cu cele ale primarului Cătălin Coman, cel care ține să reamintească grupului de consilieri PDL modul în care se prezintă blocurile de pe strada Victoriei, la momentul predării, comparativ cu situația de acum câțiva ani la predarea blocurilor ANL, din incinta spitalului, în mandatul fostului primar Tofan.

Edilul șef sugerează că noii chiriașii nu vor avea ce să reproșeze nimănui pentru că totul este pus la punct: de la parcări la asfalt, de la iluminatul stradal la sistemul de colectare al apelor meteorice.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

”Este păcat că 40 de locuințe frumoase, utilate, finalizate puteau fi acum o casă nouă pentru tinerii fălticeneni. Nu le dau ca Vasile Tofan cu pietriș în fața blocului și cu instalația de gaz pe care trebuie să o facă oamenii. Le dau cu centrală, asfalt, parcări, iluminat public și sistem pentru ape pluviale. Vreau să le dau așa cum se cuvine într-un municipiu dintr-o Românie europeană”, conchide edilul șef.

El mai spune că Primăria s-a dovedit un bun partener în relația cu Agenția Națională pentru Locuințe și că intenția autorităților locale este de porni alte proiecte similare pentru că cererea de locuințe pentru tineri este ridicată.

ȘTIRI