Primarul Cătălin Coman a semnat contractul de finanțare pentru înființarea viitorului parc de agrement ”Nada Florilor”Administraţie

Primarul Cătălin Coman a semnat contractul de finanțare pentru înființarea viitorului parc de agrement ”Nada Florilor”

       Accesări: 125

Moment important pentru administrația fălticeneană. Astăzi, 30 iunie 2014, primarul Cătălin Coman a semnat contractul de finanțare, din fonduri europene, pentru viitorul parc de agrement ”Nada Florilor”. Formalitățile au fost îndeplinite în urmă cu câteva minute (ora 21.00), la sediul ADR din Piatra Neamț.

Edilul șef este însoțit de Alexandru Rădulescu, vicepreședintele Consiliului Județean Suceava.

Proiectul este intitulat ”Înființare infrastructură agrement ”Nada Florilor” se ridică la 3 milioane de euro. Acesta a fost depus la Agenția pentru Dezvoltare Regională în urmă cu un an, pe data de 5 iulie 2013.

Șeful executivului fălticenean a semnat documentația finanțării în prezența reprezentanților Ministerului Fondurilor Europene și Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publicii.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Alocarea financiară este inclusă în Axa Prioritară 5 ”Dezvoltare Durabilă și Promovarea Turismului”.

Primarul Cătălin Coman susține că proiectul înființării parcului de agrement ”Nada Florilor” este realizat sută la sută de actuala administrație locală și județeană, de la prima idee și până la momentul finalizării acestuia. A doua etapă va fi procedura licitației.

”Dacă faza contestațiilor nu va ține pe loc proiectul, acesta ar putea demara chiar din toamna acestui an”, ne-a declarat primarul Coman.

Cronica de Fălticeni va reveni mâine cu detalii despre parcul de agrement ”Nada Florilor”.

ȘTIRI