Primăria pregăteşte un regulament pentru gestionarea câinilor în municipiuLocal

Primăria pregăteşte un regulament pentru gestionarea câinilor în municipiu

       Accesări: 77

Primăria Municipiului Fălticeni organizează prima consultare publică pe tema aprobării unui „Regulament privind desfăşurarea activităţii de gestionare a câinilor cu şi fără stăpân din municipiul Fălticeni”.

În acest sens, primarul Gheorghe Cătălin Coman se va întâlni vineri, 3 aprilie 2015, la ora 14.00, în Sala „Iorgu Radu” a Primăriei Fălticeni, cu preşedinţii şi administratorii asociaţiilor de proprietari. Cu acelaşi prilej va fi prezentat şi programul de colectare a deşeurilor reciclabile, în urma participării Municipiului Fălticeni în competiţia naţională „Oraşul Reciclării 2015”.

Consultările pe tema aprobarea Regulamentului privind desfăşurarea activităţii de gestionare a câinilor cu şi fără stăpân din municipiul Fălticeni vor continua pe data de 8 aprilie 2015, ora 15.00, cu o întîlnire la sediul Primăriei Fălticeni cu toate persoanele interesate de acest subiect.

Proiectul regulamentului a fost lansat pentru consultare publică pe data de 17 martie 2015 şi urmează să fie supus aprobării Consiliului Local Fălticeni în şedinţa ordinară din luna aprilie 2015. Documentul este postat pe siteul falticeni.ro şi la avizierul din primăria Fălticeni

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Observaţii şi propuneri legate de acest proiect pot fi trasmise Primăriei Fălticeni pe adresa falticeni@falticeni.ro, sau în scris la Registratura Primăriei Fălticeni, str. Republicii nr. 13.

ȘTIRI